tiistai 22. marraskuuta 2016

nimmareita

Vuoden urheilija kisaa on spekuloitu, kun ei oikein ylivertaisia ehdokkaita ole ollut tarjolla.
Mitä sitten valitsijat haluavat tällä kertaa arvostaa. Olympiamenestys on yleensä ollut paras tapa voittaa. Nyrkkeilijä Potkonen sai ainoan mitalin ja on lisäksi samana vuonna saanut MM ja EM mitalin.
Vammaisurheilun puolella Tähti voisi olla kova sana valinnoissa. Kun ei ole aiemmin valinnoissa pärjännyt, niin nyt voisi olla oikea aika hänelle. Neljäs peräkkäinen Paralympiakulta.
Tennis tietenkin olisi oikeasti iso laji naisnyrkkeilyyn tai ratakelaukseen verrattuna mutta nelinpeli sitten taas selvästi vähemmän arvostettu. Kontinen sekoittaa pakkaa mukavasti.
Tuohon kun laittaa vielä mukaan MM-mitalin saavuttaneen maantiepyöräilijä Lepistön niin alkaa olla vaihtoehdot siinä.
Vaikka ainahan kepinheittäjät pitää ottaa huomioon. Onko EM mitali sitten liian pieni juttu tällä kertaa?
Jos Patrik Laine voittaa NHL maalipörssin, niin se olisi tulokkaalle iso juttu mutta se menee ensi vuoden puolelle.

Television puolella huutokauppakeisarin kausi päättyy tänään. Verotietojen esittelyistä en muuten tykkää mutta tässä tapauksessa nuo ohjelman formaattiin kuuluvat vitosen tinkaamiset (nyt on kipurajalla, ei voi yhtään maksaa enempää) asettuvat ihan uuteen valoon, kun tietää millaset huipputulot tuolla pariskunnalla on.
Melkonen suosio kyllä on heillä. Kävivät paikallisen kirpputorin pihalla hiljattain meklaamassa ja väkeä oli kuin pipoa.

Viime viikolla päättyi toisen kansansuosikin Ville Haapasalon kokkiohjelma. Siinä tuli ainakin selväksi, että kaikissa kansoissa naiset kälättää ja miehet on tuppisuita. Vai johtuiko tuo siitä että nyt oli kyse ruoanlaitosta.

Tiistaisin Ylen tekstitv ilmoittaa aina neljän pääkanavan 10 katsotuinta ohjelmaa edelliseltä viikolta. Kaikenlaiset listat ja ohjelmien menestyminen kiinnostaa, niin tulee aina katsottua lista läpi.
Tällä kertaa huomioitavaa oli Ylen Kotiin takaisin sarjan uudet jaksot. Ohjelma oli lähes katsotuin. Vain saman kanavan uutiset ja urheiluruutu pääsivät edelle. Muutenkin tuo ohjelmapaikka viiden ja kuuden välillä on suosittu ykköskanavalla.

Haluatko miljonääriksi mainosti keväällä olevansa suomen suosituin viihdeohjelma. Syyskaudella vain elämää sai tämän tittelin mutta nyt kun se loppui on Jaajon visailut päässeet tuolle paikalle ainakin parin viikon ajaksi.
Ohjelmassa kirjallisuuskysymykset ovat aina kompastuskivi kilpailijoille. Tämä on varsin surullista omasta näkökulmasta, kun itse tulee luettua ja ostettua kirjoja runsaasti. Työttömänä ollessani tässä pari vuotta on reilusti yli sata kirjaa tullut luettua.

Jos joku ihmetteli minne Aku Hirviniemi katosi possesta, niin ilmeisesti miehelle on iskenyt jonkinsortin burn-out tai muu mielenterveysongelma. Ei ollut luokkakokous ensi-illan aikoihinkaan julkisuudessa enää. Kovasti hän onkin tunkenut itsensä joka paikkaan että vähemmästäkin voimat loppuu.
Suomalainen sankari yleensä painaa töitä ja sitten kertoo päihdeongelmastaan. Sellainen hyväksytään suomessa ja se vaan nostaa imagoa. Karu sankari.
Viime aikoina julkkikset ovat alkaneet puhua myös mielenterveydestä. Cheek tässä taannoin myös paljasti oman diagnoosinsa. Ehkä tämäkin aihe alkaa olla hyväksytty puheenaihe.

------TOP Listat ja keräilyaiheinen kuva yhdistyy tuossa. Osa suosikkinimmareistani kuvassa.
Vähän näytiksi millaisia nuo nimmarikortit ovat, joita innokkaasti olen vuosia kerännyt.

Osa kuvan nimmareista on kirjoitettu korttiin suoraan. Näitä kutsutaan hard signed. Osa on vähemmän arvostettuja tarroja. Henkilö on nimmaroinut tarroja, jotka sitten liimataan kortteihin. On olemassa myös cut signature kortteja, joissa jostain asiakirjasta tai kirjeestä leikataan allekirjoitus. Näitä käytetään sellaisista henkilöistä, jotka ovat kuolleet aikoja sitten tai niin isoja tähtiä, etteivät ole vaivautuneet tällaisiin kortteihin mukaan lähteä.

Itselläni on yli 300 tällaista korttia. Suurinosa näyttelijöistä. Aina kun tutustun johonkin sarjaan ja pidän siitä, täytyy alkaa etsiä sarjan näyttelijöiden nimmareitakin.

Kuvassa on maailman menestynein pornotähti Jenna Jameson, Bondina tunnettu Roger Moore, Homer Simpsonin ja monen muun Simpsons hahmon esittäjä Dan Castellaneta, Komiikan kuningas Leslie Nielsen, Darth Vaderin äänenä tunnettu Oscarvoittaja James Earl Jones, Gandalfin ja X-Menin Magneton esittäjä Ian McKellen, maailman cooleimpia miehiä Fonzie, tragikoominen lapsuuden suosikkini Hasselhoff ja Frasierin roolista parhaiten tunnettu Kelsey Grammer.

-----

Mitä painaa metri sateenkaarta ja ketä enää kiinnostaisi punnita jos niin lähelle pääsisi?
Entä täydellinen tyhjyys, löytyykö niin isoa vaakakuppia tästä muoviin kääritystä ontosta kuplasta?
Voiko rahalla ostaa enempää onnea, kuin linkkuveitsen huutokaupasta pikkupojalle?

Kallisarvoisempia jalokiviä voi saada vain ilman korvausta ja vielä hymyn kaupan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti