perjantai 3. helmikuuta 2017

Muslimeja ja skitsoilua

Gaaloja taas tulossa, Emmat jaetaan lauantaina.

Uudemmista ohjelmista olen vilkuillut taas muutamaa. Paasosen show olisi kai voinut olla huonompikin. Aika tyypillinen rakenne eli musiikkivieraita, haastatteluja ja sketsejä. Yksi sketsi oli ainakin suoraan Conan O'Brianilta matkittu. Joonas Hytönen aikoinaan teki samaa mutta sanoikin suoraan matkivansa tätä showta.
Ohjelman erikoisuus on Paasosen oman "mutsin" mukana olo. Ei mikään maailman paras idea.
Toinen vakio-osuus on sellainen, että ajellaan autolla kaupungilla ja hankitaan kadulta ihmisiä takapenkille ja tarkoitus olisi parittaa heidät.

Julkkisselviytyjät on myös aika keskinkertainen ohjelma. Parasta siinä on jos henkilöistä paljastuu todellista luonnetta. Nuuksion luonnossa kolme päivää ei nyt kuullosta kovin rankalta kokemukselta mutta ainakin vapaaottelija Amirkhani paljastui lapselliseksi ruikuttajaksi. Luulin hänen olevan ihan päinvastainen karu taistelija joka ei valita mistään.

Puoli seitsemän -ohjelma palasi uudelle kaudelle ja eka viikko oli tosi tylsä. Parasta oli kun kokeiltiin minkä euroviisuehdokkaan musiikin tahdissa lehmät lypsää parhaiten. Ruotsissakin oli huomattu tämä uuden maidon kilpailu.
Nyt toisella viikolla vieraat ovat olleen huomattavasti kiinnostavampia ja Suski laittoi taas nahkapökät jalkaan kuten parin viikon välein niin tekee. Älkääkä minua pervoksi ajatelko! En minä niihin housuihin koko ajan pukeudu.
Niitä vieraita on ollut hauskoja putousnaisia, ketkä paljastuivat parhaaksi kavereiksi; fiksu Donner joka kertoi lopettaneensa tupakoinnin ja painonnostaja Vuohijoki, joka oli melkoinen seksipommi. Hän on myös fiksu tyttö. Opiskelee lääkäriksi.

Herolta tulee uusintana aika myöhäiseen aikaan Californicationin viimeinen kausi. Viimeiset jaksot tulee nyt seuraavina öinä. Itse aloin sarjaa seuraamaan vasta sitten kun kaikki jaksot oli näytetty neloselta. Ostin ekan kauden ja nyt tallennan boksille sen vikan.
Sarja kertoo runsaasti seksiä harrastavasta käsikirjoittajasta ja hänen lähipiiristä. Seksiin liittyviä kohtauksia ja puheenaiheita on alituiseen. Melkoinen saavutus, että noin pitkään sarjaan keksittiin aina jotain uutta ilman, että alkoi toistamaan itseään. Kovin monenlaista puheenaihetta tai tekemistä seksistä ei kuitenkaan luulisi keksivän.
Jaksojen ikärajat vaihtelee 7 - 16 välillä. Ilmeisesti tissejä ja seksiä saa olla mutta pilven poltosta tulee se isompi ikäraja. Tuttuun tapaan tissejään paljastelee vain sivuhahmot ja tuntemattomat näyttelijät. Isommat tähdet eivät tällaiseen suostu.
Sarjan päähenkilö on sama kuin salaisten kansioiden Fox Mulder.

Yksi oivallus oli tässä jossain vaiheessa sellainen, että Jenni Pääskysaaren käden tatuointi kuvaa pääskysiä. Ihan hauska idea mutta yleensä näyttää sellaiselta sotkulta ettei saa selvää mitä se esittää.
Hän kai yrittää luoda jotain tavaramerkkiä tatuoinnistaan koska käärii aina hihansa niin että se näkyy.

Viasat lopettaa pornon näyttämisen. Tuohon en sen enempää kommentoi.
Sen sijaan nyt pitäisi näkyä viikonlopun urheilulähetykset ilmaiseksi.
Areena näyttää myös suomen seuraavan supertähden koripallo-otteluita. Lauri Markkanen.

----

Ilveksen pääomistaja Manngard lähtee viimein seurasta lähes varmasti. Lopullisesti asia julkistetaan ensi viikolla. Ehkä nyt tulisi mahdollisuus alkaa kehittämään seuraa. Tällä kaudella on mennyt ihan positiivisesti kun säälipleijaripaikasta on koko ajan taisteltu ja jumbosija on ollut kaukana. Ongelmana on ollut huonot kotipelit. Vieraissa on mennyt paremmin.

Jalkapallon puolella suosikkini pelaa samanlaista kautta kuin viimeksikin eli taistelee nousukarsintapaikasta. Englannin toisella sarjatasolla siis Wednesday. Seura on yksi vanhimpia ja ensi kaudella on 150v juhlakausi.

Golfari Ilonen pääsee tällä viikolla ekan kerran tällä kaudella pelaamaan turnauksen loppuun asti. Korhosella on mennyt paremmin tähän asti.

---

Suosikkini suomalaisista kirjabloggareista paljasti julkisesti olevansa mielenterveyskuntoutuja. Palaute oli tosi positiivista ja runsasta. Hän halusi rohkaista sairaita ihmisiä etsimään jokin harrastus itselleen jonka avulla voisi päästä ahdingosta ylös. Intohimo elämään.
Jos joku ei tiennyt niin minulla on skitsofrenia. Nykyään näistä asioista puhutaan paljon julkisuudessa. Inhimillisessä tekijässäkin pari telkusta tuttua henkilöä kertoi paniikkihäiriöstään.
Aika isolla prosentilla on elämänsä aikana jossain vaiheessa jotain ongelmaa mielenterveytensä kanssa mutta tuo oma tautini on vain yhdellä prosentilla.
Olen myös pienessä prosentissa niistä jotka eivät eläkkeelle pääse skitsofreniasta huolimatta. Pystyn töitä tekemään ainakin osa-aikaisesti.
Lääkkeisiin ei paljon mene mutta hallituksen säästöjen takia joutuu vuoden ekasta ostoksesta maksamaan 54euroa. Muuten on melkein ilmaista. Kela korvaa.
----

Maailman uutisissa on Trump ollut pitkään pääaiheena. Eniten on nyt kuohuttanut maahanpääsykielto muslimimaista. Tämä on kuulemma länsimaisten arvojen vastaista.
Kuten muutenkin rasismin suhteen kaikki ovat niin ärsyttävästi täysin toisessa ääripäässä. Joko suvakki tai sitten vajakkirasisti. Itse olen mieluiten realisti ja jotain keskivaiheelta.
Eihän siinä ole järkeä että kaikki muslimit pistetään mustalle listalle mutta ei tuossa Saksan mallissakaan sitten mitään järkeä ole, että maassa on 500 vaarallista muslimia jotka saattavat tehdä terroritekoja. Määrä on niin suuri että on mahdotonta valvoa heitä mutta ei myöskään saa karkoittaa heitä koska se ilmeisesti olisi sitä länsimaisten arvojen vastaista toimintaa.

---

TOP iskelmämusiikki

1. Badding
2. Rautavaara
3. Mona Carita
4. Teräsniska
5. Agents
6. Yölintu
7. Kari tapio

---

Keräilyrintamalla ei paljoa ole tapahtunut. Possukorttikokoelmani kuudestoista Tillgmann tulee todennäköisesti ostettua tänään.
Suomalaisten jääkiekkoilijoiden nimmarikokoelmaan on hankittu Puljujärvi ja 4kpl Ilveksen nimmareita.





Tuossa kuvassa on tv-sarjoja dvd:nä. Mukana on 33 sarjaa, joista kaikki jaksot löytyy Shield, deadwood, kylmä rinki, breaking bad, twin peaks, firefly, sarah connorin aikakirjat(terminator), buffy, alias, kummeli, studio julmahuvi, babylon5, taistelutoverit, kingin tukikohta.

Vähintään 3 kautta löytyy mutta ei koko sarjaa: true blood, fringe, hell on wheels, x-files, castle, futurama

Lisäksi boksilla on esim game of thronesia.

----

Runo joka kertoo siitä, kun tekee mieli huutaa metsässä yksin

Tuuleen huutaa
Lienee turhaa moinen
Ihmispolo äänetön
Kuiskaa toki
Rohkeasti
Kuulet paremmin
Ainoaa kuuntelijaasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti