tiistai 21. helmikuuta 2017

hymyä päivään

Viimeksi kirjoitin että Mäkäräisellä kisat menee totuttuun tapaan ja lopetuskin oli sitten sen mukainen eli kovan taistelun jälkeen se yksi pronssi tuli taas.
Kisa meni sikälikin tuttuun tapaan, että Kaisa oli nopein hiihtäjä mutta hitain ampuja.
Lahden kisoihin hän ei lähde mukaan.

Itselläni on suunnitelma kisojen suhteen mennä torille palkintojenjakoon joku kerta kun suomalaisia on mitaleilla. Siinä on kisatunnelmaa ihan riittävästi ja telkusta näkee kisat paremmin kuin paikan päältä.
Huomenna avajaispäivänä mulla on synttärit mutten suuremmin niitä juhli. Kaverit menee paikalliseen ravintolaan Matti Nykäsen keikalle mutta jätän sellaisen itse väliin.

Kovasti on nyt kohua nostattanut venezuelalainen hiihtäjä jota epäiltiin terroristiksi lentokentällä Ranskassa ja hänet lähetettiin takaisin kotimaahansa. Eipä ollut sitten rahaa enää uudestaan matkustaa Suomeen.
Valavuori on nyt ilmeisesti onnistunut hänelle matkarahat toimittamaan. Bisnesmiehet löytää joka paikasta mahdollisuuden positiiviseen markkinointiin.

Nyt on myös käynyt ilmi miten suomalaiset vetivät kotiin päin 1989 kisoissa. Ainahan joka kisoissa kaikin keinoin yritetään saada hyötyä omalle joukkueelle mutta tämä oli jo vähän härskiä.
Edellisenä yönä ennen kisaa käytiin jäädyttämässä latuja niin, että vain suomalaiset tiesivät millainen luisto siellä oikeasti on ja voitelivat sukset sen mukaisesti.
Homma toimi sen verran hyvin että 15 mitalia tuli.

Mainitaan vielä muista kisoista että yleisurheilussa 15 vuotias korkeushyppääjä voitti suomen mestaruuden hallikisoissa. Ei kai ole ennen moista tapahtunut. 200 metrilläkin voiton vei 16 vuotias.

Alppikisoissa sen sijaan kukaan suomalainen ei päässyt 30 parhaan joukkoon.

Jääkiekossa tampereen paikallispelissä Ilves oli ottamassa viikon kolmatta voittoa kun tuomari näytti kiekon olevan maalissa. Maalilaulu pärähti soimaan ja tappara tuuletti maalia ja Ilves menetti kaksi pistettä (joita kovasti tarvisi playoffseihin pääsemiseksi).
Studiokeskustelussa asiaa tarkasteltiin niin eihän se kiekko ollut lähelläkään maalia. Ainoa selitys oli, että tuomari erehtyi luulemaan mailan mustaa tuppea kiekoksi joka vilahti maalin sisällä.
Onhan se aina ikävää kun tuomarivirheet pilaa pelejä ja tässä tapauksessa voi jäädä playoffsit väliin. Ainoa toivo on nyt että tuo hyvä vire Ipalla säilyy ja sisuuntunvat vielä entisestään tuosta tilanteesta. Se playoffs paikka on vain pisteen päässä.

----

Paikallisuutisia Suomesta ja Padasjoelta.
Suomi on maailmalla näkynyt tällä kertaa siten, että maailman suosituin lehti Sports Illustratedin uimapukunumero teki kuvauksia suomen lapissa.
Padasjoelta mainittakoon, että miljoonan linnunpöntön kampanjassa tuossa pikkukylässä on tehty enemmän pönttöjä kuin siellä on asukkaita. Aika hurja määrä.

----

Viikonlopun suosikkiohjelmat maikkarin putous ja tanssikisa saivat molemmat noin miljoona katsojaa. Ottaen huomioon että tuo tanssikisakin oli melkein kaksituntinen lähetys, niin aika hyvä suoritus. Nelosen samaan aikaan tuleville ohjelmille ei sitten valtavasti enää riitä katsojia mutta kohtuullisesti kuitenkin.
Puoli seitsemän lähenteli ennätyslukemia.

Nelosella voice of finlandin jakson pituus myös kasvoi mutta katsojat pysyivät kanavalla.
Viimeksi kerroin että maikkarille palaisi Idols mutta se tuleekin neloselle. Aika outoa. Mahtaako ihmisiä kiinnostaa kaksi laulukisaa samalta kanavalta. Voicea nimenomaan markkinoitiin laadukkaampana kisana kuin tuo aikansa elänyt idols.
Musiikkiohjelmista suomilovessa oli suora loppukonsertti. Katsoin sellaisen ekaa kertaa ja oli vähän vaisu. konsertin aloitus oli hieno kuitenkin Samuli putron myötä. Tallennnan tuon esityksen boksille kun tuota kappaletta ei ole videona ilmestynyt.

Game of thronesin kauden katsoin loppuun. Tuttuun tapaan lopussa kuoli taas paljon sarjan henkilöitä ja oli muutenkin draamaa. Hienoja lohikäärmekohtauksia oli myös ja tähän asti hienoin taistelukohtaus. Uusia kuninkaita kruunattiin.

Viime viikon olipa kerran elämä -jaksossa oli tähän asti kiinnostavin tieto. Itsellänikin on suklaaseen allergia niin nyt kerrottiin että suklaassa allergian aiheuttaa TORAKAT. Eipä olisi arvannut. Kyllähän sen tiesin, että viljassa ja kaikessa ruoassa on hyönteisiä paljon seassa mutta että niin paljon.

Haluatko miljonääriksi kisassa oli ennätyksellisen pahat kysymykset. Tai siinä mielessä etten itse olisi pärjännyt. Viiden tonnin kysymykset molemmilla kisaajalla, ei ollut mitään tietoa kummastakaan ja oli jo vaikeita kysymyksiä sitä ennen. Jotkut jotka olisin tiennyt oli myös aavistuksen varassa etten varma ollut.

---

Nahkahousufetissistäni ja sairaudestani olen jo kertonutkin mutta kerrotaan nyt muutama pakkomielle mitä mulla on tai jotain fetissin tapasta.
Ravintolassa ollessani viereisessä pöydässä istui pvc tai lateksi housut. Mitä kiiltävämmät ja tiukemmat niin sitä parempi.
Samassa ravintolassa oli myös myyjänä nainen joka oli kaksoisolento yhdelle tutulle naiselle. Sellaiset kaksoisolennot kiehtovat valtavasti. En tiedä mikä siinä niin näyttää mielenkiintoiselta ja se kaksoisolento on aina kauniimpi kuin se alkuperäinen henkilö.

Bussissa jos joku nainen istuu selkä menosuuntaan päin niin että istuu minua vastaan. Minun on pakko vilkuilla hänen kasvojaan ja silmiä. Tulee levollisen onnellinen olo kun näen ikäänkuin hänen sisäänsä ja mitä hän ajattelee.
Kuitenkin jos keskustelen jonkun tutun kanssa niin päinvastoin en halua katsoa silmiin eikä ole yhtään kiehtovaa mutta jos salaa saa vilkuilla jotain tuntematonta niin se on mahtavaa.

Päästäni irtoavat hiukset kerään vaatteistani johonkin kasaan ja vien sitten kerralla roskiin. En siedä niiden tippuvan lattialle

----

tässä viikon runo:

Jos me kaikki pikkusieluihin kyllästyneet täydelliset ihmiset olisimme rakentaneet oman rauhallisen pikku saaren, riittävän kauaksi maailman rannoilta.
Olisi jo organisoitu ympärivuorokautinen laivareitti kiertämään sitä saarta ja kovaäänisimmät totuudentorvet huutelisivat kesät talvet:

sinnehän mätänette kurjat, ei teillä ole siellä kuin toinen toisenne!

----

Keräilyn maailmassa ei ole nyt muuta ollut kuin postin odottelua. Korttifriikit sivustokaan ei nyt ole muutamaan päivään toiminut. Vaikkei ole isänpäivä niin tässä kuvassa isäni hymypoikapatsas. Hän oli ensimmäisiä ikäluokkia joille tuota jaettiin. Eihän tuolla ole mitään rahallista arvoa mutta ei nyt ihan kaikki ole tuollaista itse saanut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti