tiistai 3. tammikuuta 2017

Uusi vuosi vanhat kujeet

Tähän aikaan vuodesta pitäisi kaikkien seurata mäkihyppyä. Keski-Euroopan mäkiviikko oli aina lapsena vuoden kohokohtia. Nykyään ei jaksa edes vilkaista.

Joulutauko loppuu eri lajeissa.
Kontinen aloitti kautensa aamuyöstä tappiolla. Loppukaudesta oli niin voittamaton mutta nyt alko vaisummin.
Mäkäräiselläkin kolme starttia viikonloppuna tulossa.

Pikkuleijonilla kisat loppuu näemmä kolmeen voittoon, mikä yleensä tarkoittaa mestaruutta mutta nyt sijaa 9.
Latvia on vissiin ollut aika heittopussi ja suomella tekee tiukkaa niidenkin voittaminen.
Isoin ero viime vuoden kisoihin on viimeistely. Nyt ei ollut maalintekijöitä. Prosentit sen kertoo selvästi. Surkein viimeistely suomella koko kisojen joukkueista.

Hyvin on mennyt sen sijaan Chelsealla. Arsenalin ennätys valioliigan voittoputkessa on jo sivuttu ja seuraavassa pelissä mahdollisuus rikkoa ennätys.
Jarmo Kekäläisen manageroima Columbus tekee myös kovaa voittoputkea NHL:ssä.

Mika Lehtimäki lopetti yleisurheilulähetyksissä asiantuntija kommentaattorin hommat. Itse en oikein jaksanut aina kuunnella hänen juttujaan. Oli liikaa tietoa ja intoa joka väliin heittää asioita. Varsinkin 10-ottelun ja vastaavan naisten lajin kanssa hän oli aivan intoa täynnä kun laski tilanteita ja pistetaulokoita.

----

Televisiossa tarjonta on aika heikkoa kun ei ole vielä kauden uudet sarjat alkaneet tai tauko loppunut.
Viikon kohokohta taitaa olla nelosen Tiedä ja voita kisan loppumassa oleva tiistaijakso, jossa juontaja esittelee tissejään ennätyksellisen rivosti. Myöhäisempää esitysaikaa melkein pitäisi ajatella tuolle naiselle.
Joskus kauan sitten oli joku chatin tapainen rantalentispeli maikkarilla, jossa juontajat pomppi ruudussa bikineissä.
Parhaat skandaalit ja sekoilut on kyllä ollut sitten ihan yöaikaan näissä chateissa ja puhelinpeleissä. On ollut alastomuutta ja sammumista suorassa lähetyksessä. Työntekijät ovat saaneet potkuja humalassa esiintymisestä jne.
Martti Servolla oli kyllä paras yöchat. Se tuli aina ennen showpaini lähetyksiä.

----

Nyt kun ei ole muuta katsottavaa niin aloin boksilta katsomaan uudestaan Boardwalk empiren neloskautta. Katsoin viime vuonna sarjan kaikki 5 kautta ja aloitin tuosta nelosesta. Sen takia se menikin vähän ohi, kun ei tiennyt vielä ketä ne henkilöt on ja mitä on tapahtunut siihen asti.
Sarja on HBO menestyssarjoja. Laadukas kuin mikä mutta tässäkin tapauksessa viimeinen kausi oli ihan surkea. Monesti näin käy.
Steve Buscemi on yleensä sivuosassa mutta kerrankin pääsi ihan pääosaan tässä sarjassa.
Sarja kertoo amerikan kieltolain aikaisista valtataisteluista. Mukana on monta historiallista henkilöä kuten Al Capone. HBO tapaan mukana on väkivaltaa ja tissejä runsaasti.

Kirjana on menossa lahjaksi saatu Tervon uutuus.

-----

Keräilykuvana legendaarinen Roopepankki. Tuollaisia on myyty hintahaitarilla 9-40euroa. Kuten kuvasta näkyy niin Roopelta puuttuu keppi kädestä, mikä varmaan laskee arvon sinne alakanttiin.
Näitä on neljää eri väriä ja arvokkaita isompia kokoja.

Ei nyt enempää höpinöitä vuoden aluksi. Semmonen juttu vielä että onnistuin päiväunet nukkumaan ekan kerran kymmeneen vuoteen. Ei ollut muutakaan tekemistä niin nukahdin. Väsymystä ja univajetta kyllä on usein mutten vaan saa päivällä unta ennen iltaa.

Ja eikun uuteen vuoteen vaan kaikki vaikka ilman lupauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti