perjantai 20. tammikuuta 2017

viikonloppua

Urheilugaalassa oli aika kova paine valita vammaisurheilija tällä kertaa ja niinhän siinä kävi.
Mahdoton kyllä eri lajeja laittaa järjestykseen. Tai sitten pitää arvioida kuinka isosta lajista on kyse. Leo-Pekan lajia ei maailmassa kovin moni harrasta saati tosissaan kilpaile. On hän silti varmaan tosi hyvässä huippu-urheilijan kunnossa.

Toiseksi tullut tennispelaajakin kilpailee nelinpelissä, jossa on mukana vaan ne jotka eivät oikeassa tenniksessä pärjää. Tosin ei se estä minua seuraamasta hänen uraansa. Nyt on Australian avoimet juuri menossa. Yksi tavoite voisi olla Jarkko Niemisen saavutuksen parantaminen. Hän nimittäin on kerran ollut välierissä nelinpelissä Australiassa.

Gaalassa oli huumorisketsejäkin mukana mutta hauskinta oli Räikkösen ja Äitee Rantasen puheet.
Gaalan juontanut Niki Juusela siirtyy yleltä maikkarin formulaselostajaksi.

Golfin euroopan tour on alkanut taas. Kolmella suomalaisella on pelioikeus. Korhonen oli heti sijalla 7 ekassa kisassa.

----

Bates Motelin kolmoskausi alkoi kakkoselta. Sarja on vähän keskinkertainen mutta kyllä sitä jaksaa seurata. Siinä seurataan nuoren Norman Batesin ensimmäisiä murhia eli se Psykon tappaja. Hän asuu äitinsä kanssa motellissa. Mieluiten hän nukkuisi äitinsä kanssa samassa sängyssä (18 vuotiaana). Eli on aika epäterve äitisuhde. Hutsahtavia naisia tavatessaan hän vajoaa psykoosiin ja kuulee äitinsä käskevän tappaa naiset. Äiti suojelee poikaansa ettei jäisi kiinni murhista.
Tuon tappajan nimmari minulla on, samoin kahden muun sarjan näyttelijän.

Maikkariltakin tulee taas jotain minua kiinnostavaa. Pitääkö olla huolissaan jatkui lyhyen tauon jälkeen toiselle kaudelle. Ekan jakson vieraskin oli parhaasta päästä.

Putousta en ole pariin vuoteen seurannut ja alunperinkin lähinnä sketsihahmoja vaan. Tähän väliin voisi laittaa TOP listan parhaista sketsihahmoista mutta niitä on niin paljon hyviä etten osaa järjestykseen laittaa.
Se Iina Kuustosen esittämä fiksu pikkupoika oli ehkä suosikkini.
Uusistä henkilöistä juontaja Roope Salminen on ainoa ennestään maikkarille profiloitunut tyyppi. Siskonpedistä ja villistä kortista tuttuja naisia on mukana ja Kuustosen toinen tytär Minka.
Kokander on ainoa edellisiltä kausilta tuttu henkilö.

Nelosen stand-up esitykset loppuivat ja viimeisessä jaksossa oli tosi hyvä koomikko. Ihan uusi tuttavuus oli minulle: Robert Pettersson. Hänen kaikki vitsinsä olivat fingerpori tyylisiä sanaleikkejä.
Fingerporin parhaaksi vitsiksi äänestettiin kerran muistaakseni semmonen missä Heimo Vesa soitti sille pervolle (asko vilenius taitaa olla nimi?) ja sanoi että soitin koska tulit mieleen. Asko oli touhuamassa Miele merkkisen pölynimurin kanssa ja kysyi että mistä tiesit.

Fingerporin katson aina 6 kertaa viikossa Iltasanomien nettisivulta. Kun saa uutiset kahlattua loppuun tulee palkinnoksi sarjikset.
Viiviä ja Wagneria en ole pitkään aikaan lukenut enää mutta nyt olen seurannut kun Viivin äiti sekä mummo ja molempien yhteinen teinirakastaja Kurre on muuttanut taloon. Wagner oli aluksi aivan epätoivoinen kun porukkaa alkoi lappamaan sisään mutta sitten kun draama muuttui herkullisemmaksi on hän seurannut innolla ja yllyttänyt osapuolia.
Kamala luonto tulee myös katsottua aina.

-----

Paikallisen joutsenpariskunnan rakkaustarinassa on nyt kai semmonen käänne, että he ovatkin lesbopariskunta. En kommentoi tätä sen kummemmin. Monille alkaa riittämään koko aihe.

-----

Keräilyn maailmassa tänään ilmestyi taas uusi korttisarja lätkän SM Liigasta. Ilveksen kortit kerään ja suunnilleen pari sataa euroa menee tällä kertaa jos kaikki saa hankittua. Kaikkea ei tarvi tietenkään heti ostaa. Ei ole ihan pikkupoikien harrastus tuo korttikeräys että tarvii melkein työpaikan jos haluaa rahoittaa toimintansa.

Kasettien puolella sain kaksi kotimaista klassikkoa.
Hurriganesin eka ja monien mielestä ainoa oikea kokoelma. Sixteen golden greats. 1977

Toinen helmi on uudempi tuttavuus minulle. Mona Carita.
Mahdottoman nätti nuori nainen, joka äänitti vuosina 79-83 neljä levyä. Discoa/iskelmää. Käännöskappaleita. Tuossa ostamassani kasetissa on kappale Anna, kulta anna, joka on jonkinlainen hitti ja aika tuhma laulu tuolle ajalle. Kuvissa hän poseerasi myös varsin seksikkäästi. Tämän kasetin kannessakin näyttää kuin olisi alasti mutta kyllä siinä ihonväristä vaatetta on.
Hän katosi noiden levyjen jälkeen kokonaan julkisuudesta mikä on varmaan tehnyt hänestä jonkinlaisen kulttihahmon ja levyistä keräilykamaa. Hän ei myöskään esiintynyt livenä kuin yhtenä kesänä.
Aknestikin suomirokkia kappaleessakin mainitaan hänet. Tuossa biisissä muistellaan unholaan vajonneita muusikkoja.
Edellisen kerran kun tuota kasettia myytiin huutonetissä, hinta nousi 11,50 euroon. Itse sain suunnilleen pelkillä postikuluilla.
Tuo Nykyaikainen albumi oli hänen myydyin ja sai kultalevyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti