maanantai 15. maaliskuuta 2021

Kasetteja kuvassa ja jotakin muuta tekstin puolella

Kasetteja saapui viimein iso kasa että sain kuvattua osan ja osan talteen vielä tulevaa varten. Postinkulku ei ole kyllä entisellään kun yksi noista kuorista postitettiin 6 päivää sitten Hyvinkäältä ja saapui 17.45 maanantaina sitten perille. Onhan se kiva seurata paketin kulkua kun vaan menee kauemmaksi täältä kohdepaikasta Lahesta. Vantaa-Helsinki. Ja sitten pysyy siellä 4 päivää. 

te-toimisto sekoilee, kun lähetti minulle kirjeen että palveluni on siirretty kunnan järjestettäväksi. Ihan kiva tietää mutta toisaalta olen ollut jo vuoden eläkkeellä että onkohan pikkasen turha kirje.


Noin viikon studio päättyikin ihan kokonaan. Vielä koostejakso tulee mutta ei muuta. Kolme vuotta taisi olla tuota ja se Noin viikon uutiset ennen tätä.

Farmia sen sijaan tulee taas uusi kausi sunnuntaisin. 4.4. alkaa.

Jos se nyt on uusi kausi kun siitä on osallistujat ollu tiedossa jo viime kesästä asti.

En ole ihan varma tuosta.

South Parkia tehtiin toinenkin extra-pitkä jakso. Pandemia aiheena niissä molemmissa ollut. Kaikestahan voi tehdä huumoria mutta ylensä kaikkein vakavimmista aiheista on jokin viive milloin asiasta saa alkaa vitsailla.

Jakso näkyi tuoreeltaan Paramount kanavalta ja hauskinta siinä oli kun vanhukset oli saaneet rokotteen ekana niin ne kruisaili autolla ympäri kylää ja nauro lapsille että te saatte rokotteen viimeisenä.

Subilta alkaa tällä viikolla palkittu Schitt's Creek komediasarja. Sarja on ainoa joka on voittanut kaikki merkittävät Emmy palkinnot yhdestä kaudesta. Eli paras komedia, paras käsikirjoitus, ohjaus ja kaikki 4 näyttelijäpalkintoa: mies+nais, pää+sivuosa komediasarjassa.

Nämä tuli vielä viimeisestä kuudennesta kaudesta kun yleensä sarjoissa taso tuppaa laskemaan loppua kohden ja sarja on kaiken lisäksi vielä kanadalainen ettei edes amerikkalainen.


Rene Rinnekangas otti pronssia lumilautailun MM-kisoista slopestylestä.

Jo konkari näissä kuvioissa Enni Rukajärvi sai vielä nelossijan naisten vastaavassa lajissa.

Hiihdon maailman cup loppuikin sitten että kesä tulee.

Lätkän SM-Liigan osalta on kai päätetty pelata playoffsit lyhyempänä kuin normaalisti.

Eli esim finaalissa tarvitsee voittaa vähemmän otteluita kuin yleensä on ollut tapana.

Tenniksessä toinenkin suomalainen nelinpelaaja Heliövaara ylsi ATP-turnauksessa mestaruuteen.

Aiemmin on pelannut alemman tason challenger-turnauksia.

Ehkä joskus alkavat Kontisen kanssa pelaamaan yhdessä esim kun olympialaisissa vaaditaan että pelipari on samasta maasta.


Grammy palkinnot jaettiin usassa. Album of the year ja Record of the year kategoriat voitti Taylor Swift ja Billie Eilish. En sitten tarkemmin tiedä mitä eroa noilla on? Album ja Record.

Vuoden kappaleen oli tehnyt naisartisti, joka käyttää taiteilijanimeä HER.

Metallikategorian voitti Body Count.


C-kasetin keksijä kuoli. Kelatkaamme kynällä kasettia eteenpäin tämän uutisen ohitse.
Kasetteja tässä taas pitkältä ajalta parhaita kuvassa.

Judas Priestin legendaarinen British Steel vuodelta 1980. Tämä on kolmannella sijalla Rolling Stone lehden kaikkien aikojen parhaat metallialbumit listalla.

Legendaarinen on myös Radioheadin kuuluisin albumi OK Computer.

Testamentin EP ja saksalaisen Running Wildin kokoelma varhaisalbumeista.

Keskirivillä kotimaista: Johannatuplia taas yksi. Tämä sisältää Se-nimisen bändin kaksi albumia. Tuo bändi kuuluu sellaiseen musatyyliin josta muita vastaavia kuuluisimpia on Woude ja Vaavi. Hyvä ottaa selvää näistä asioista sillä pelkästään esittäjien nimien perusteella ei kiinnostuisi kyllä yhtään. Hintataso näissä kyllä antaa hajua että on tutustumisen arvoinen.

Karma ja Huomenta Suomi. Tuo kuuluisa kappale on peräisin tältä 1976 vuoden albumilta.

Kikkan kokoelma ja 4R eli 4Ruusua englanniksi esitettyjä lauluja. Enempää en kai tarvitse tältä bändiltä enää lisää näitä ysärin kasetteja.

Alarivissä Moonspell Portugalista. He keikkailivat aina ysärillä Paradise Lostin kanssa niin pääsivät senkin osalta suosioon omassa genressään. Kasetin nimi on Irreligious ja painos Puolasta mutta virallisella lisenssillä.

Bowieta taas yksi lisää. Tässä on jännät pahvikannet kuin pelikorttipakassa. Station to station.

Ruotsalaisen Katatonian eka albumi jolla olivat vielä örinän puolella mutta muuttuivat melodisemmaksi myöhemmin. Tämä on myös Puolan painos.

Sitten vielä Helloweenia yksi lisää. Eka Walls of Jericho puuttuu ja yksi ysäriltä oikeastaan vain enää.

Ja osa jäi tosiaan kuvaamatta vielä tulevaa varten. Ei tarvi odottaa niin kauan että saa kuvallisen täyteen.

Näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti