torstai 25. maaliskuuta 2021

Kasetteja ja koronaa.

Nyt ei ole niin paljoa vielä viikossa kertynyt asiaa, niin täytän aukkoa kaseteilla taasen kerran.

Jotain muutakin tuli nyt tilattua, tai siis ihan ulkomailta ebaysta visalla maksaen kätevästi.

Yksi oli briteistä mutta nuo kaksi usasta voi kestää ikuisuuden nyt koronan aikaan. Mutta tulihan kokeiltua. Kuulemma heinäkuussa saattaa tulla muutos että kaikki eu:n ulkopuolinen pitää tullata. Enimmäkseen juuri usasta, ausseista ja briteistä tulee tilattuakin että eu:n ulkopuolelta. Kanadasta tulee nopeasti ja halvalla kuulemma.

Näyttelijöiden nimmarikortteja joita mulla on ehkä Suomen isoin kokoelma. Ei mitään nimmaroituja valokuvia vaan ihan pussista avattuja alun perin, lätkäkorttien tapaan tehtyjä sarjoja. Kaksi oli Star Trek sarjojen main castia. Ja kolmas menee Marvel hahmojen kokoelmaan Spiderman Homecoming leffasta tehdyssä sarjassa.

Yritän nyt hillitä etten ala shoppailemaan eläkkeelläni kaikkea netistä.


Urheilussa loppui hiihdon lisäksi myös ampumahiihto ja alppilajit. Uutta tulee nyt formulakausi tilalle ja jalkapallon MM-karsinnat alkoi.

Suomi pelasi tasan 2-2 Bosniaa vastaan ekassa ottelussa ja lohkon suosikit Ranska ja Ukraina pelasivat myös tasan 1-1.

Koronaa löytyi nyt myös Ilveksestä joten he eivät pelaa vähään aikaan. Suosikkijoukkueeni. Tosin kun pistekeskiarvo liigassa on jo otettu käyttöön niin mikäs siinä on levätessä kun aika korkealle ollaan taulukossa ja asetelmat ei suuremmin pitäisi siitä muuttua tällä systeemissä.

Koronan takia kun kaikki joukkueet ei ehdi millään pelaamaan kaikkia otteluitaan niin lasketaan keskiarvo pelatuista otteluista.

Kiinnostavaa tulee sitten jos se korona iskee pudotuspelien aikaan tai molempiin vastakkain oleviin joukkueisiin. Kumpi menee jatkoon. Hankalalta vaikuttaa.

Herola oli muuten nopein hiihtäjä yhdistetyn kaudella. Sai siitä parin tonnin bonuksen. Isoja rahoja joillekin urheilijoille mutta jos vertaa nhl-kiekkoilijoihin niin pieniä murusia.

Hehän tienaavat jo puol miljoonaa vaikka olisivat vain farmissa kauden.

Kaksi kotimaista pelaajaa on nyt hyvin taulukoissa edustettuna. Rantanen on parhaita maalintekijöitä ja Barkov pistetaulukossa 5-10 sijoilla keikkuu. Kuten tuo Rantanenkin.


Telkkarista voisin kertoa Kuutamolla ohjelmasta pari kiinnostavaa faktaa. Kauden viimeisestä jaksosta. Esko Eerikäinen paljasti olevansa ruotsalaisen Basic Element technodance yhtyeen virallinen jäsen. Pääsee aina yhtyeen Suomessa keikkaillessa lavalle Deejiiksi.

Toinen kova juttu oli että Dallasin JR puhui ekan kännykkäpuhelunsa Krisse Salmiselle.

Krisse oli 11v ja puhelin Krissen isän, joka antoi sen ravintolassa JR:lle. Hän ei tiennyt mikä se on kun kännykät oli niin uusia silloin että oli eka kerta kun hän sellaisella puhui.Kasetteja sitten muutama tuossa. Ylhäällä Robert Miles joka muistetaan ysärillä Children hitistään. Tällä toisella albumilla oli laulua ja muita soittimia kuin syntikka muttei menestynyt samaan tapaan.

ZZTopilta hankin 80-90 luvun menestysalbumit eli 4 studioalbumia ja kokoelma millä uutena kappaleena Viva las Vegas cover. 70 luvun tuotannosta mulla on vielä yksi lisäksi niitäkin.

Blind Melonin eka albumi vuodelta 92, joka löi heti läpi niin että oli usan lista kolmonen.

Tokalla rivillä Public enemyn 1991 albumi joka oli heidän korkein listalla sijoittunut albumi usassa. Nelonen tarkemmin sanottuna ja 8. briteissä. Gangsta rappia.

Queeniä olen ostellut hiljalleen. Poistin 4kpl tuotannosta hankintalistaltani, joilla ei ihan perinteistä queen tyyliä ole ja kaikkia muita on hankkimatta vielä 3kpl.

Tämä Sheer Heart Attack on heidän kolmas albuminsa vuodelta 1974 ja tuo kasetti on saman vuoden brittipainos. Yksi niistä monista. Samana vuonna tehtiin tosi monta kasettiversiota briteissä. Tässä versiossa isoin ero on että biisien nimet on painettu kasettiin.

The Doorsia multa puuttuu vielä yksi kasetti. Tämä Waiting for the Sun oli ainoa joka pääsi usan albumilistan ykköseksi. Alun perin 68 vuodelta mutta tämä painos on aika uusi.

Woude. Uuden aallon suomalaista romanttista musaa vuodelta 1981. Vastaavaa musatyyliä edustaa multa puuttuvia vielä semmoiset bändit kuin Vaavi ja Korroosio.

Kuvaan mahtui vielä CCR:n kokoelma joka on ollut yhteensä 500 viikkoa usan listalla. Pelkät kannet mulla kylläkin. Mutta on mulla jokin toinen CCR kokoelma kyllä ihan kasettinakin.


Eipäs sitten muuta. Lahteenkin tuli nyt maskipakko busseihin mutta olen maskia jo kauan pitänyt kaupassa käydessä että ei muutu mikään. Bussilla menen sinne kauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti