keskiviikko 31. maaliskuuta 2021

Hyvää pääsiäistä!

 Kaveri kertoi että jotkin futiskortit oli noussu valtaviin hintoihin.

Katselin sitten omienkin vanhojen korttien joitakin hintoja ja huomasin kivoja arvonnousuja.

Prosentuaalisesti mulla on kai isoin arvonnousu Tampa Bayn maalivahdin Vasilevskiyn tulokaskortissa, jonka ostin 4 eurolla. Nyt siitä on viime aikoina maksettu jotain 60-80 euroa. (kuvassa)

Mutta ei tuota harrastusta tienaamisen vuoksi tehdä, eikä jonkin kortin hinta ole mittaamaton vaikka siinä olisi Gretzky kuvassa. Eli rahanmenoa tämä harrastus on eikä äkkirikastumista.

Lähinnä sen takia kuinka paljon on pitänyt postikuluihin maksaa niin ei koskaan saa takaisin sitä summaa mitä niihin on mennyt vaikka arvot säilyisikin.

Näyttelijöiden nimmareissakin muutamia kortteja on myös muuttunut arvokkaiksi, joihin olen pari kymppiä aikoinaan laittanut rahaa ostaessa kappaleelta.

Parhaat niistä on ollu esim Darth Vaderin äänenä toiminut James Earl Jones. Aiemmin sen Star Wars nimmarit vain oli kalliita mutta nyt myös tuo Conan Barbaari sarjan kortti, mikä minulla on.

Melkein satasen kortti tuokin nykyään.

Ja yli 50 euron tapauksia löysin monta nyt.

Kaikesta ei tarkkaan tiedä mitä niistä on maksettu kun on semmosia että saa tinkiä sopivan hinnan niin sitä ei tiedä miten alas se on tippunut.

Sitten yksi sinänsä ihan arvokas kortti josta myös maksoin aika paljon niin siinä on semmonen greidaus että on virallisesti 9,5/10 sen kuntoluokitus. Näköjään semmonen nostaa mukavasti arvoa vaikka onkin noin uusista korteista kyse.

Kuvassa ei nyt ole kuin tuo Tampa Bayn mokke näistä mistä kirjoitin ja yksi suhteellisen korvaamaton pääsiäiskortti joka tuli jo viikko sitten ystävältäni. Kysyin luvan että saa laittaa kuvan.Nyt on Suomen telkkuun tulossa taas maksukanvavilla suosittu sarja. Netflixin naisvankilasta kertova Orange is new black.

Itsellä kun on tuo netflix niin ei ole mitään tarvetta sitä Liv kanavalta aloittaa seuraamaan mutta tulee kyllä joskus varmasti katsottua kun ehtii. On niin paljon vielä katsottavana mitä en ole ehtinyt katsoa.

Viimeksi aloitin Netflixista taas aikuisten animaatioita kaksi kappaletta.

Final Space on ”vain” k-13 vaikka aikuisille suunnattu onkin. Ei niin räävitöntä menoa mutta ihan hauskaa avaruusseikailua.

Conan O'Brienin tuotantoyhtiö on ollut mukana ja hänellä sarjassa roolikin on.

Toinen sarja sitten on sitä k-16 menoa. Eli sopimatonta kielenkäyttöä., huumeita jne 70-luvun usassa. F is for family. On sarjan nimi.

Molemmissa pääsee mukaan nopeasti ettei mene tutustumiseen monia jaksoja.

Eikä ole tehty loputtoman montaa kautta vielä että saa nopsaan katsottua kaiken.

Katsoin jo molempia suunnilleen ekan kauden.

Rick and Morty on yksi näistä suosituista aikuisten animaatioista ja siihen tulee nyt HBO kanavalle uusi kausi. Itsellä tosin on vain tuo netflix mutta kyllä se sinnekin kai joskus tulee.


Suomen telkkarista alkaa viihdeohjelmia uusi kausi stadi vs Landea 2 viikon päästä keskiviikkona ja vähän myöhemmin penkinlämmittäjien uusi kausi.


Kuolleissa: Usasta lastenkirjailija, joka on myynyt 90 miljoonaa kirjaa muttei Suomessa kai ole kovin tunnettu ollut. Beverly Cleary nimeltään.


Unissa pari hyvää.

Joku huuti minulle että miksi hymyilet, kun kävelin onnellisena. Vastasin huutamalla että miksi murjotat.

Katselin parvekkeelta talon paanukattoa joka oli sellainen että se laskeutui maahan asti.

Laskemalla siitä alas itse kaverin kanssa päätyi semmoseen satumaiseen paikkaan missä oli minun ”oikea” perhe, kuten oikea mummoni jolle puhuin.

Outo uni kun ei mulla ole varsinkaan mummojen suhteen ollut mitään valittamista että haaveilisin uusista mummoista.


Ruusuvuori pelasi elämänsä turnauksen tenniksessä. Miamin mastersissa 4. kierrokselle ylsi ja matkan varrella kaatui yksi maailman huipuista Zverev Saksasta.

Nousua maailman listalla ei niin suuresti tule kuitenkaan. Jonnekin noin sijalle 75 kai nousee.

Huuhkajat aloitti MM-karsinnat kahdella tasapelillä ja Pukki teki kaikki kolme maalia.


Urheiluun liittyen jalkapallojoukkue FC Lahti on esitellyt uuden logonsa.

Tämä on herättänyt naurua ja tyrmistystä.

Logo muistuttaa montaa asiaa kuten Luhdan logoa, joka on myös Lahdesta.

Mutta se logo ei myöskään pelipaidasta erotu mitenkään muiden yritysmainosten seasta.


Naiset saa nyt (parin vuoden päästä) toisenkin liputuspäivän kun Miina Sillanpään päivä tulee sekä Suomen luonnon päivä toisena uutena.

Naisten saavutuksista semmonen vielä unohtunut että Beyonce voitti 28. grammy palkintonsa ja on nyt sitten eniten niitä palkintoja kahminut nainen koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti