tiistai 13. joulukuuta 2016

Tilgmann

Saara Aalto jatkoi omalla linjallaan eli ikuinen kakkonen. Aiemmin on voitto mennyt sivu suun talentissa, voicessa ja euroviisuissa kahdesti.
Tässä tapauksessa voitto ei niin merkittävä olisi ollutkaan myöhemmän menestyksen kannalta. Toivottavasti nyt saisi hän uransa käyntiin kunnolla.
Simon Cowell teki levysopimuksen yleisön vihaaman pelleräppäri Honey Geen kanssa että bisnes on vähän eri juttu kuin mitä siinä kisassa kehuja jaettiin laulajille.
Saaran mentori Sharon Osbourne oli ainakin huonoin mahdollinen. Sen verran epämääräistä toimintaa oli hänellä.
Sub kanava pääsikin suorien finaalilähetysten avulla ekan kerran miljoonaan katsojaan.
Itsenäisyyden ohjelmat ylellä olivat tietenkin vielä suositumpia. Myös ykkösen kotiin takaisin sai edelleen hurjasti katsojia.
Nelosella oli selvästi huonoin viikko näistä pääkanavista. Stand-up oli ainoa joka kiinnosti katsojia.

Olen muuten itseäni aina pitänyt ikuisena kakkosena kun syntymäpäiväkin on 22.2.

Suomi on taas maailmanmestari. Kunhan valitaan vaan laji mitä harrastetaan mahdollisimman pienellä alueella. Ruotsi jäi ilman mestaruutta nyt kolmannen kerran säbä finaaleissa.
Mestaruuden arvostusta kuvaa se että katsojia finaalilla oli selvästi vähemmän kuin mäkäräisen takaa-ajossa edellisenä päivänä.
Mäkäräinen on ylittänyt kyllä odotukset kun on kakkosena cupissa. Muutenkin on hiihdossa mennyt hyvin. Pärmäkoski jo kolmesti palkintopallilla ja Heikkinen kahdesti.

Norjalaisten tilanne on semmonen, että heidän omassa nobelgaalassaan Conan O'Brian vitsaili huulirasvasta.
Venäjällä tilanne vaan synkkenee kun uusia raportteja saapuu mutta eipä tuo nyt iso yllätys ole. Kun ottaa huomioon miten Putinin johtama maa muutenkin suhtautuu kansainvälisiin sääntöihin. Ja kun ottaa huomioon miten yleistä dopingin käyttö taitaa olla muuallakin. Osaa sitä amerikkalaisetkin ja korruptio jyllää KOK/fifa osastoilla niin ei tässä länsimaitakaan kehumaan pääse.

Suomen surkea jalkapalloilu on nyt surkeimmalla tasolla miesmuistiin ja ruotsalainen valmentaja oli suunnilleen samaa tasoa kuin Elop Nokialla. Ihan ansaitusti potkut sai vaikka mahdoton tehtävä se menestys tuntuu olevan kaikille valmentajille. Tämä ei edes yrittänyt.

-----

Tässä muutama TOP

Suosikki joululaulu: En etsi valtaa loistoa
Kauneimmat silmät: Jennifer Connelly
Seksikkäin juontaja: Elina Kottonen
Pelottavin elokuva: Kuudes aisti

Suosikki kirjat:
Tuntematon sotilas
Taru sormusten herrasta
käsikirja linnunradan liftarille

Suosikki Coverkappaleet

Johnny Cash: Hurt
Jimi Hendrix: All Along the Watchtower
Children of Bodom: Aces high
Laura Närhi: Hetken on tie kevyt kulkea

-----Arnold Tilgmann: Suosikkini korttipiirtäjistä. Possukortteja kerään ja 11kpl on nyt semmosia tunnetumpia piirtäjiä joita vähän enemmän haalin kuin muita.

Tilgmann piirti ainakin 1500 korttia omistamalleen Paletti yhtiölle, että oli tosi tuottelias.
Hänet tunnetaan sisu askin ja sen logon suunnittelemisesta 1920-luvulla ja tuosta paletti yhtiöstä joka julkaisi esim Tex Willeriä.
Minulla on nyt 13 possukorttia häneltä.

-----

ja päivän runo seuraavaksi

Jos vastaisin kyllä
Silmät loimuten vastaisin arkaan uteluusi: kyllä
Silloin, älä erehdy kysymään väärin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti