lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kristan muistolle tämä blogi

Tähän aluksi pitää heti ottaa aiheeksi suosikki kirjabloggarini menehtyminen. Onneksi ei lähemmin tutustuttu henkilökohtaisesti vaikka muutama viesti vaihdettiin mielenterveysihmisen arjesta. Hän oli sairaseläkkeellä mielenterveyssyistä mutta puuhasteli kyllä kaikenlaista kirjoihin liittyvää.
Krista oli suomen tunnetuista kirjabloggareista positiivisin. Ei koskaan haukkunut tai edes arvostellut mitään lukemaansa. Jos ei pitänyt kirjasta, jätti sen kesken eikä tehnyt arvostelua ollenkaan.
Sanoi olevansa niin onnellinen kaikesta huolimatta että tahtoi vain hyväntuulisia postauksia kirjoitella esimerkiksi lukutoukan kirjablogiinsa.
Hän oli van 30-vuotias kuollessaan äkilliseen sairauskohtaukseen. Itse kun kuulen paikallisten mielenterveyskuntoutujien kuolemista niin on näitä selittämättömiä nuorten ihmisten kuolemia tullut vastaan jo useita.
Huonot elämäntavat ja itsemurhat vie porukkaa manan maille myös mutta osassa tapauksista ei löydetä syytä.
Lääkkeissä on sivuvaikutuksina ihan kirjattukin: selittämätön kuolema. Että elämme vaarallisia aikoja. Mutta minkäs teet kun ei ilmankaan pärjää. Ja on sitä varmaan muita syitä joihin todennäköisemmin ehtii kuolla.
Nyt mulla on enää yksi blogi jota seuraan. Entinen salkkaritähti ja nykyinen fitnesihminen Venla Savikuja. Hänellä on hyväntuulisia kirjoituksia hyvällä suomen kielellä. Ei mikään bimbo ollenkaan.

----

Radiogaalassa palkittiin taas kerran Jaajo suosituimpana radioäänenä ja aamulypsy radio-ohjelmana sekä suomipop kanavana.
Ei mitään uutta. Draamaa saatiin kun yksi mies pyörtyi kesken kaiken ja naisten halkioita vertailtiin.
Sara Forsberg oli leikannut lyhyeksi tukkansa.

Aprillipiloja on joitakin ollut esillä muttei mitään mullistavaa.

Au pairit kanadassa ohjelman Vanessa on saamassa huomiota jota lähti hakemaan. Itse työ eli lasten hoitaminen on ollut sivuseikka kunhan julkisuutta saa.
Enbuske-Veitola-Salminen ohjelmassa tuota kaunotarta haastatteli Enbuske tietämättä kuka tuo nainen on. Ohjelman kolmannella kaudella on joka jaksossa tuollainen osio että tulee vieras johon ei valmistauduta ollenkaan.

Toinen alkanut ohjelma suomen hauskin tavis tuli vilkaistua. Kuten arvata saattaa niin ei kovin hauskoja kisaajia vaikka yleisö nauraa koko ajan. Tarkoituksena on saada minuutissa tuomaristo nauramaan. Riku Nieminen hörähteli helposti ja välillä tuntui että teki sen tahalteen käsikirjoituksen mukaan. Ideana on että sama vitsi naurattaisi monta kertaa peräkkäin aina uuden minuutin aikana. Yksi mies siinä onnistui ja sai 5000 euron päävoiton. Ei luulisi että tosiaan se sama vitsi noin monta kertaa naurattaisi mutta telkkarissa on nauru tunnetusti herkässä.

Hynynen kotiteollisuudesta oli julkkisselvityjissä ja sanoi ettei ole ennen tositeeveehen osallistunut. Miten tuokin sitten määritellään. Samalla viikolla teki äidilleen ruokaa ja tunteili kolmosen uudessa ohjelmassa ja on ollut kokkisodassakin.

Salkkareistakin taas käsikirjoitettiin muutama nainen pois. Eli tekivät dramaattisen itsemurhan. Taalasmaan hirttojakso oli aika huima aikoinaan mutta se ei kuolemaan edes johtanut sitten.

Kaj Kunnas lopetti ylellä 27 vuoden jälkeen. Porukkaa vaihtuu kyllä siinä talossa nyt paljon.

----

Kontinen sitten nousee tenniksen nelinpelissä maailman ykköseksi. Maanantain listalla näin tapahtuu. Hän on saavuttanut jo suurinpiirtein kaiken paitsi että tietenkin voisi enemmän tulla niitä voittoja.

Mäkäräinen taas oli hurjassa kunnossa maastohiihdon SM-kisoissa. Näytti kaapin paikan suomen kärkihiihtäjille.

Parin tunnin päästä alkaa tampereella ratkaiseva ottelu Ipan ja tapparan välillä. Urheilusanomien mukaan kaupunki on jakaantunut kahtia ja paikallinen seurakuntakin puhui lätkästä.
Ipalla ei ole paineita kun kukaan ei odottanut näinkään pitkälle pääsyä. Eilen myöhään olisi yhdellä maalilla jo jatkopaikka tullut mutta tappara teki kolmannessa jatkoerässä maalin ensin.
En jaksa odottaa tuloksen ratkeamista vaan kirjoitan tämän jo nyt heti.

Vielä pitempi ottelu oli mestiksessä jossa ratkaisu nähtiin 157 minuutin jälkeen. Tuo on suomen ennätys.

---

Ensiviikolla pitää olla vielä keskiviikkoon asti paikalla mutta sen jälkeen voi olla 8 viikon ajan bloggailut vähissä. Putkiremppa valtaa asunnon ja olen ainakin osan viikkoa maaseudulla.

Yksi seksiuni pitää kertoa. Olin hommissa asunnossa kun huomasin kissan karkaavan ovesta. En uskaltanut päästää naisesta irti vaan kannoin sen sylissäni ovelle jossa pyydystin kissan takaisin sisään. Palasin sisään naisen kanssa ja jatkoin hommia.
Unessa seksikumppanit on aina äänettömiä ja ilmeettömiä joten en tiedä ovatko he suostuvaisia seksiin tai nauttivatko siitä mutta tavallaan tiedän sen olevan unta niin en ole kiinnostunutkaan heidän mielipiteistään.

Suomiuutisena on tällä kertaa sellainen että Megadeth yhtyeen nykyinen kitaristi asuu suomessa paikallisen naisen ja lastensa kanssa.
Tuota uutisoitiin vähän niin että yksi kaikkien aikojen suosituimpien metallibändin jäsen asuu suomessa. Niinhän se vähän on mutta toisaalta tuo bändi on yhden miehen yhtye johon vaihdetaan muut jäsenet useaan otteeseen ja usein.
Tuo kitaristi on ollut vain uusimmalla levyllä joka on jo viidestoista bändin levyistä ja on bändin kahdeksas kitaristi jos lasketaan sellaiset jotka on ollut levyillä mukana.

----

Taas huomasin omastavani antiikkia tai ainakin retroa. 70-luvun Lival seinävalaisin joka odottaa kappissani että asentaisin sen joskus johonkin.
Tuo vaihtoi omistajaa 30eurolla pelastetaan vanhat esineet sivustolla.
Muistan kun isäni osti sen Asikkalasta osto ja myyntiliikkeestä. Vanha Jaska Jokunen tarrakin siinä kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti