lauantai 15. joulukuuta 2018

uni ei meinaa tulla...


Edellisellä kerralla äitistä olin huolissani. Hän on kohta jo kotona taas. Leikkaus meni hyvin. Menen perjantaina ennen joulua Padasjoelle hänen kanssaan joulua viettämään niin en nyt viitsinyt edes sairaalaan mennä katsomaan tässä vaiheessa kun mitään hätää ei enää ole ja muita vieraita käy paljon siellä kyllä.
Pitäisi varmaan yrittää jotain kokkailla jouluruokia sitten kun äiti ei jaksa panostaa sellaiseen tällä kerralla. Saarioisten laatikoita lähinnä on tarkoitus ostella.

Maanantain alueuutisissa minäkin olin kuvassa jos osasi katsoa. Kaksi työkamua oli ihan lähikuvassakin.
Perjantain alueuutisten juttu vuoden poliisikoirasta oli ihan normaaleissakin uutisissa mukana. Siinä haastateltiin sen koiran ihmisparia, kuka asuu Padasjoella. En oikein ole saanut varmaa tietoa että onko se koira sitten Padasjoelta vai Lahdesta. Jekku, suomen pienin poliisikoira.
Tv ohjelmista nyt ei paljon ole sanottavaa kun kaikki on melkein loppunut. Putouksessa mun omat kaksi suosikkia olivat yleisönkin mielestä kaksi parasta eli Taika-Pasi ja Make-vauva.
Pitääkö olla huolissaan päättyi myös ja siitä voisi sanoa että juontaja hehkuttaa aina jakson vierasta ja kiittelee ylenpalttisesti kuin koko jakson hauskuus olisi niistä kiinni. Vaikka ne vakioukkelit sen sisällön ohjelmaan aina tekevät lähes kokonaan.


Kasetteja olen ostellut taas netistä ja divarista ja tuossa parhaat. Lopuista pelkkänä tekstinä.
353 eri esittäjää on nyt koossa. 20 artistilta kolmelta vuosikymmeneltä tuotantoa.

Kuvassa ylärivi: Scorpions Lovedrive. 1979 vuoden albumi. Minulla on nyt heidän usan listalle yltäneet 7 studioalbumia vuosilta 79-96.
Steppenwolfin kokoelma 70-luvun alusta. Tuo kasettiversio julkaistiin heti vuotta myöhemmin.
Superkokoonpano Crosby, Stills, Nash & Youngin 80 luvun lopun albumi American dreams. Neil Youngilta mulla on myös sooloalbumi.
Aussibändi midnight oilin menestysalbumi 80 luvulta. Sisältää hitin Beds are burning.
70 luvulta suomalainen Alwari T. Englanninkielinen albumi. T tarkoittaa tuohitorvea mutta se on lyhennetty noin englannikielisille markkinoille.

Toinen rivi: Beatlesin 1965 vuoden albumi Help! Tuo oli yllättäen vuoden 1970 UK painos. Siihen nähden tosi halpa ostos. Tuota vanhempia kasetteja ei juurikaan ole olemassakaan.
Bostonin eka albumi 70 luvulta. Tuo myi 25 miljoonaa kappaletta joista 17m usassa.
Lynyrd Skynyrdin alkuperäisen kokoonpanon tuotantoa 1989 ilmestyneella kokoelmalla.
The Policen menestysalbumi 80 luvun alusta. Eli se Stingin bändi ennen soolouraa.
Tyttöbändi Vixenin eka albumi. Rolling stonen mielestä kuuluu top50 parhaisiin tukkametallialbumeihin.

Alimmalla rivillä ysäriä: Rasmuksen eka albumi. Pojat olivat vasta 16 vuotiaita albumin ilmestyessä.
Seattlen grungebändeistä Soundgardenin albumi vuodelta 1991. Toisen saman kaupungin bändin candleboxin eka kasetti tuli myös.
Nylon Beatin englanninkielinen albumi. Tuon osti mielellään ihan kansikuvankin puolesta. Cat catin albumissa oli lähes samaa tasoa kansikuva.
Kulttibändi Sisters of mercyn kolmas ja viimeinen albumi vuodelta 1990. 69 eyesin laulaja on kopioinut laulutyylinsä tuolta bändiltä.
Kotimaista rokkabillya Melrose.

Muuta osteltua: kotimaista kasaria Aki ja Turo, Baddingin tähdet tähdet ja Juliet Jonesin sydän: Albania.
Billy Joelin menestysalbumeista yksi. An Innocent Man.
Styxin kokoelma jolla on euroopassa isoksi hitiksi noussut Boat on the river kappale. Suomessa se tunnetaan Riki Sorsan versiona.
Kristillistä metallia soittavan Stryperin albumi vuodelta 1990. He olivat eka tuollainen bändi joka sai valtavirrankin hyväksynnän.
Pari glamrockalbumia: Steelheartin ja Firehousen ekat.
Jenkeissä kiistelty muusikko poliittisten ajatustensa vuoksi Ted Nugent. 1980 vuoden albumi.

Muuta keräilytavaraa olen tilannut viikon aikana pari näyttelijöiden nimmaria. Toinen on Gotham sarjan kakkoskaudelta jäämiehen nimmari ja toinen Babylon5 sarjan jo edesmennyt Jerry Doyle.
Lätkäkortteja tässä viikonloppuna ostelin aikani kuluksi esim Erik Haulan uuden nimmarikortin ja Scott Stevensin tulokaskortin vuodelta 1983. 80 luvulta puuttuukin enää 3 kallista tulokaskorttia.
Rahatilanne on nyt ihan mukava niin voisi ostaa jotain hyödyllisempääkin kuten uudet verkkarit.

Talviurheilussa menee jo totuttuun tapaan. Pärmäkoski pommittaa noin kuudetta sijaa. Aalto hyppää mäessä sijoille 6-15. Lumilautailusta tulee välillä palkintopallisijoja ja Kaisa on nyt ekan kisan epäonnistumisen jälkeen ollut lähes voittamaton. 3 voittoa ja kerran jäi alle sekunnilla toiseksi.
Uutena ennätyksenään sai 10 peräkkäistä ampumapaikkaa puhtaasti ilman pummia, 53 peräkkäistä osumaa.
NHL kiekossa Laine näyttää jäävän tänäkin vuonna kakkoseksi maalintekijänä. Rantasen menoa sitten pistepörssin kärjessä ei näytä pysäyttävän mikään. Hänelle onkin tulossa kymmenkertainen korotus palkkaan. Että oma seura ainakin arvostaa jos Suomessa kaikki vaan Lainetta hehkuttaa.
Maalivahtien puolella Edmontonin Koskinen on noussut torjuntaprosenteissa parhaiden joukkoon.
Uinnin arvokisoissa Suomi nyt jää ilman mitalia. Jenna Laukkanen oli aika lähellä.

Unia ei mieleen ole jäänyt vaikka välillä herätessä tajuaa että jotain juuri näki unta. Nyt viikonloppuna nukkuminen muutenkaan ei näytä oikein onnistuvan mutta ehkä se tästä.
Sunnuntaina on mulle halaus luvattu yhden paikan työntekijän viimeisenä päivänä.
Jos nyt saisin sitä ennen unta vähän. Yritän olla koko ajan keittämästä lisää kahvia.
Näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti