maanantai 17. lokakuuta 2016

Sekalaisia huomioita

Kuva pitää aina olla niin tässä Sormusten herran Kaksi Tornia keräilypainos Klonkkupatsaan kera.
Ruotsinkielinen painos ja avaamaton paketti.
-----

Sitten vuorossa omia runoja osa2:

Lapsuudessa on pahinta ettei kukaan kerro sen olevan elämäsi parasta aikaa.
Ja juuri siksi siitä voikin parhaiten nauttia. Kukapa haluaisi kuulla kuolevansa?

Nuoruudessa on julminta, että sinulle kerrotaan juuri sen olevan elämäsi parasta aikaa.
Ei jää aikaa palloleikeille.

Aikuisuus on helppoa koska silloin luet kirjoista olevasi viisaampi, kypsempi tajuamaan mitä ajanhukkaa oli nuoruuden päähänpistot.


Vanhuus on surullista aikaa, koska silloin muistat taas miten olla lapsi, mutta kukaan ei ole pukemassa sinua pulkkamäkeen.

----------

Sitten huomioita television ihmeellisestä maailmasta.
Olen pannut merkille, että tietyt asiat toistuvat tässä maailmassa aina lähes poikkeuksetta, vaikka ne eivät todellisessa elämässä oikein tapahdu.
Myytinmurtajissa on ollut lisäksi paljon kaikenlaista mutta nämä ovat omia havaintojani.

1. Kun tapahtuu onnettomuus, niin ensimmäisenä paikalle saapunut huutaa: soittakaa joku ambulanssi! Mutta ei koskaan soita itse.

2. Shakkia pelatessa ottelu päättyy aina seuraavalla siirrolla mattiin.

3. Aina kun ihmisellä alkaa vuotamaan nenästä verta, on se merkki siitä että aivot ovat tuhoutumassa jonkin mystisen voiman ansiosta. Vaikka nenän vuotaminen nyt oikeasti ei mikään vaarallinen juttu ole. Näyttää vaan tehokkaalta.

4. Tietokonetta käytettäessä kaikki tehdään yleensä kirjoittamalla vimmatusti näppäimistöllä tai painamalla jotain yksittäistä nappia. Hiireen ei koskaan kosketa.

5. Tämä on ystäväni Sonjan huomio: Kun miekka vedetään huotrasta esiin, kuuluu aina metallinen singahdus ääniefekti vaikkei nahkaisesta huotrasta semmosta voi tulla.

6. Joissakin tv-sarjoissa henkilöt vaihtavat koko ajan vaatteita, niin etteivät sarjan aikana koskaan käytä uudestaan samaa asua. Ei kellään niin isoa vaatekaappia voi olla.

7. Seksin jälkeen nainen makaa sängyssä peitto rintoja peittäen. Tietenkin tämä on katsojien takia mutta näyttää se hassulta. Miksi on ylipäätään riisunut jos sitten pitää peitellä siltä mieheltään.

8. Kun nainen näkee kuolleen ihmisen, kirkuu hän kuin kauhuleffassa.
--------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti