sunnuntai 21. helmikuuta 2021

urheilua, viihdettä ja kaikkea muuta.

Mulla on tulossa vaihtelua lähiaikoina tähän eläkeläisen arkeen mutta siitä sitten enemmän kun on ajankohtaisempaa.

Kirjoitan vielä viikon päästä ennen kun poistun toiseen asuntoon majailemaan viideksi päivää.


Viikon leffana on ollut mulla tuo naisten versio Ghostbusters klassikosta. Eihän niitä kannatakaan toisiinsa verrata. Ihan toimivaa hömppää tuo uusi versio siinä missä muut vastaavat.

Naisten versioksi tuon tekee se että nuo kummitusten jahtaajat on joukko naisia, jotka ovat vieläpä ihan tavallisen näköisiä, kun leffamaailmassa on perinteisesti pärjännyt lähinnä vaan mallin näköiset naisnäyttelijät.

Heillä on sihteerikin, joka tietenkin on miespuolinen bimbo. Silleen käännetty asetelmia.

Pitääkö olla huolissaan sunnuntaiuusinta viikko sitten sai enemmän katsojia kuin keskiviikon ensiesitys. Eikä tuo tietenkään ollut ensimmäinen uusintakaan että moneen kertaan varmaan tullut jo sitä ennen.

Jos jotain ohjelmaa taas mainitaan millä menee tosi surkeasti niin Kuppilat kuntoon Hans Välimäen versiona. Aluksi sekin kiinnosti katsojia mutta nyt on mennyt nelosen mittapuullakin tosi heikoksi.

Bönderöven. Tuollaisella nimellä tanskalainen maajussi ohjelma tunnetaan siellä Tanskassa. Eli maalaisperse. Taitaa olla paikallinen lempinimi maalaisille kuten Suomessa sanotaan maalaisjuntiksi tms. Huomasin ekaa kertaa tuon asian nyt.


Urheilussa on samaa ollut kuin jo vähän aikaa että yleisurheilunaiset urakalla Suomen ennätyksiä hallissa parantavat. Esim Kuivisto kahdella eri juoksumatkalla.

Koriksessa pääsi miehet taas EM-kisoihin. Samoin Helmarit 8 vuoden tauon jälkeen. Eli naisjalkapalloilijat. Naiset teki taas viimeisellä minuutilla hienon maalin.

Jalkapallossa on ollut semmonenkin juhla että Jari Litmanen täytti 50 vuotta. Jarihan tunnetaan Suomessa nimellä kuningas.

UMK finaalissakin Hollannin raadista läheteltiin terveisiä Jarille. Litti on Hollannissa kai isompi tähti kuin Suomessakaan. Siellä on annettu paljon Jari nimeä lapsille ja myös lemmikeille.

Suomessa ei esim vuoden urheilijaa valitessa ole joukkuelajeja arvostettu kuten Littiä tai Kurria tai Selännettä. Nykyään joukkuelajeilla on kova buumi katsojien arvostuksessa.

Tenniksessä Djokovic voitti taas Aussien avoimet. Jo 9. kerta. Yhteensä hän on voittanut toiset 9 kertaa muissa kolmessa Grand Slam kisassa. Federer ja Nadal ovat molemmat päässeet 20 mestaruuteen niin Djokovic tulee 18 mestaruudella perässä sitten hieman.


Burgerimies ohjelmaa on kuvattu Padasjoen uimahallissa. Parin kuukauden päästä taisi tulla tuo jakso telkkarista. Ohjelman kuvaajana toimii taas tuo Padasjoen oma mies, joka monessa ohjelmassa on mukana. Hän ehdotti tuota kuvauspaikkaa itse.

Sanna Marin, Suomen pääministeri on Time lehden kanteen päässyt esimerkkinä tulevaisuuden isoista naisvaikuttajista.

Tuossa UMK:ssa Suomen viisuedustajaksi valittiin nuorten jäpikkäiden rokkibändi. Ovat vähän olevinaan koviakin jätkiä mutta ihan pehmoja kuitenkin. Nykyään muusikot on niin tervehenkisiä elämäntavoiltaan.

Linkin Parkilta kuulostaa kovasti mutta kaikkia tuon tapaisia bändejä verrataan niihin kun se oli alan tunnetuin vastaava.



Kuvassa on 4kpl syyskuussa ilmestyneitä nimmareita Ilveksen pelaajista. Eivät kovin kummoisilta näytä mutta niissä on niin pieni painosmäärä että kolminumeroisiakin hintoja niissä on ollut.

Muiden joukkueiden korteissa ainakin. Nämä Ipan kortit ovat olleet aika yleisiä että hinnat on ollu 50 eurosta ylöspäin. Paras Eemeli Suomi vielä puuttuu minulta noista viidestä.


Yksi uni tähän loppuun vielä: nainen toi meidän porukalle tervehdyksen laukussa pitkästä ystävyydestä.

Toinen nainen kaivo sieltä esiin aseen joka ei ollut haulikko, eikä kivääri vaan sanoin että

se on piilukko kun nainen sillä tähtäili ja sanoin että se on molempia tehokkaampi.


Ihan loppuun voisi sanoa että vaikken seuraa Temppareita niin nyt siellä on semmonen persoona että sohvaperunoissa ainakin näytettiin että ryhmäseksiä kyseli oltuaan pari tuntia talossa ja pettyi kun huomasi miten tylsää porukkaa siellä on.

Yleensä kun niiden viettelijöiden tehtävä on tuo iskeminen ja houkuttelu tuhmuuksiin. Menee roolit nurinkurin.

Mutta nyt viikoksi näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti