maanantai 1. helmikuuta 2021

Muuttohommia naapurin apuna jne.

 

Putouksen sketsihahmokisassa voittajan lisäksi on kiinnostavaa aina että kuka jää jumboksi.

Anja Jankka niminen hahmo sai nyt pudota ekana eli oli yleisön mielestä huonoin.

Omasta mielestäni Tökä Töyssyn stuntman-hahmo on ollut surkea

Roope Salminen palaa telkkariin juontohommiin Myyrä ohjelman julkkisversioon.

En ekaa kautta paljon katsellut mutta ideana on suunnilleen että se myyrä sabotoi joukkueensa menestystä ilman että kukaan saisi selville kuka se sabotoija on.

Janne Katajan juontamassa Kuutamolla ohjelmassa on eräs ongelma, kun siinä olisi idea kertoa uskomattomia tarinoita ja päätellä että mikä jutuista on valhetta.

Ongelma on siinä että monet valitsee sen valheensa niin että se on osittain totta mutta jokin yksityiskohta on valetta. Helppohan semmosesta tarinasta on valetta kertoa.

Erkku Lawson kylläkin kertoi tarinan joka oli kokonaan keksittyä valetta missä ei ollut mitään totuutta.


Renny Harlinin urakehityksestä en tiedä mitä sanoa mutta nyt hän tekee lisää kotimaassaan täällä Suomessa.

Nimittäin Komisario Palmu leffan tai tosi montakin sellaista leffaa itseasiassa.

Vares-leffojen tyyliin siis.

Ylen ohjelmassa pohdiskeltiin että eikö nykyään kannattaisi tehdä netflixiin minisarja eikä tuollaista leffasarjaa.


Viime viikon ohjelmien katsojaluvuissa huomiota herätti lauantain avaran luonnon huima yleisömäärä. Voitti voicenkin, vain putous sai enemmän tuollaisista viihteellisistä ohjelmista jotka ei uutisia ole.Kuvassa on koottu yhteen millasta herkkua sain kun autoin naapuria muutossa ja serkku antoi seuraavana päivänä osaa noista.

Oli kiva kun sai olla avuksi ja huomasi taas että se tasapainokin mulla toimii ihmisten seurassa vaikka yksin ollessa on kai jotain avaranpaikan kammoa tms.

Pelkäsin että kompuroin siellä painavia asioita kantaessa mutta hommat sujui ihan hyvin.


Yrittänyttä ei laiteta, vanhan sanonnan merkitystä selvitettiin puoli seiskassa.

Se tarkottaa ettei laiteta huonoon valoon tai pahaan asemaan eli ei moitita.


Kuolleissa julkkiksissa on ollut Tiina Rinne joka kai parhaiten muistetaan Kotikadun Maija Mäkimaana. Jukka Puotilan roolihahmon äitinä. Vuosina 1995-2012 esitti tuota roolia.


Neziri aloitti aitajuoksukautensa hallikisoissa ja teki roiman parannuksen omaan suomenennätykseen.

60 metrin matka on aina hallikisoissa.

Heponiemi teki maalin ekassa NHL-ottelussaan. Koska maali tuli jatkoajalla niin tämä oli vasta historian neljäs kerta kun joku tuossa sarjassa ratkaisee ottelun jatkoajalla ekassa ottelussaan.

Herola näytti Itävallassa että on mitalikunnossa yhdistetyssä. MM-kisat alkaa aika pian ja hän oli nyt viikonlopun kisoissa sijoilla 4,3 ja 2.

Rene Rinnekangas voitti pronssia lumilautailun x-gamesissa. Perinteisesti noita kisoja he ovat arvostaneet omissa piireissään MM-kisoja enemmän.

Vuoden paras haastattelu oli kun ruotsalaistoimittaja kyseli englanniksi Iivo Niskaselta että miten kisa meni niin Iivo höpisi suomeksi ihan puuta heinää.

Pohdiskeli jonkun miehen parisuhdeasioita ja yllytti sitä ruotsalaista naista ottamaan mieheen yhteyttä että sinkkuhan se vielä on.


Unia: yks tuttu ihminen vei mut sängyn alle harrastamaan seksiä, toinen tuttu oli mummona keinutuolissa joka liikkui pitkin käytävää, avaruussotilaat hyökkäs lopuksi.

Juttelin Nightwishin Holopaisen kanssa että teidän uudessa levyssä on kai kolme cd:tä, neljäs levy vinyyli, viides c-kasetti.

Joku nainen pussaili kaikkia jotka sattu istumaan lähettyvillä ja sit mä ehdotin et mennään uimaan kun kaikki muutkin oli vedessä. En ollu pussailusta kiinnostunut niin en tunkenut kylkeen kiinni.


Eipäs sitten muuta tällä kertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti