tiistai 26. tammikuuta 2021

Viikon höpinät.

Unia tähän alkuun:

Olin pitkän aikaa jossain vieraassa paikassa ja lopulta ei meinannu ulos löytää ovea.

Sitten kun pääsin ulos niin se olikin testi että kuinka pitkään odottaa ennen kun menee ulos ja pääsin varasijalle työpaikkaan palkinnoksi.

Menin myöhässä luokkaan mutta siellä ei ollu tilaa istua niin menin pois. Tämä on usein toistuva uni minulla.

Menin Padasjoella huoneeseeni ja muistin että puhelin on toisessa päässä taloa. En olisi jaksanut sinne asti raahautua ja veli+sen tyttöystävä oli siellä kun hain puhelimen.

Kun tulin takasin huoneeseeni umpiväsyneenä oli veljeni sielläkin nukkumassa.

Olin ennakkosuosikki keihäskisassa mutta sitten kun oli vuoroni niin toinen porukka vei kaikki keihäät etten löytänyt yhtään. Omasta porukasta kaikki yliastui eikä saanut tulosta.

Piti pummata rahaa kahvikuppiin mutta sitten löysin paljon seteleitä takin taskuista ja lompakosta.


Suomesta nyt kuolleita on ainakin Pirkko Liinamaa levyraadin vakiojäsen. Mira Furlan, Babylon5 pääosia, kuoli minun nimmarikokoelmastani. Larry King sitten vielä jenkkien tunnettu teeveehahmo. Omaa talkshowta piti pitkään.


Heliövaara nousi sadan joukkoon tenniksen nelinpelissä. Maailman rankingissa.

Harvinaisempi tapaus oli kuitenkin että hiihtomiehet pääsivät palkintopallille 21v tauon jälkeen viestissä.

Maailman cupin johtaja Bolshunov jäi loppukirissä kolmanneksi ja hänellä keitti yli niin että oli epäurheilijamaisesti väkivaltainen maalialueella.

Kyllähän hänet sitten hylättiinkin mutta isoin asia tässä oli että myös Venäjän urheilutoimittajat oli arvostelleet omaa tähteään tuosta tempusta.

Rapakon takana NHL-kausi on hyvässä vauhdissa. Suomalaiset on kyllä hyvin edustettuja maalivahteina. Pari uutta päässyt pelaamaan vanhojen tuttujen sekaan.

Isoin suomalaisen kohu ollut kuitenkin Laineen myynnissä Columbukseen Kekäläisen johtamaan seuraan.Kuvassa urheiluhenkinen jääkiekkoilija. Päästä kun painaa niin se lataa lämärin.


Urheilun perään semmonen saavutus että 10-henkinen nepalilaisryhmä onnistui ekana maailmassa kiipeämään K2 vuorenhuipulle talvella.

K2 on siis toiseksi korkein vuori maailmassa ja näköjään erityisen haastavaa talvella kiivetä kun ei ole ennen onnistunut.


Simpsonit ennusti taas vähän oikein asiat 20 vuotta sitten.

Silloin Lisa Simpsonista tuli presidentti Trumpin jälkeen ekana naisena ja nyt Kamala Harris käytti samanlaista kokolilaa asua virkaanastujaisissa, kuin mitä Lisa siinä sketsissä.

Vaikkei Kamala ihan presidentti olekaan vaan varasellainen. Se meni vaan väärin.


Neloskanavan kestosuosikki Voice aloitti ja heti oli semmonen vaikutus sillä että samaan aikaan maikkarilta tullut Laulu rakkaudelle menetti puolet katsojistaan ja hävisi hieman Voicelle.

Toisaalta lauantaina Putous on niin suosittu että sen perään ihmiset katsoo vielä monet Kuutamollakin ohjelmaa. Itsekin olen sitä alkanut seuraamaan.

Tuossa jaksossa oli paljon semmosia elvistelyjä että olen tavannut tämän julkkiksen jne mutta kiinnostavin fakta oli että Pekka Pouta on kakkinut Tukholmassa antiloopin häkkiin.

Kyseessä oli luokkaretki ja Pekan eka känni niin vatsa meni sekaisin pahemman kerran eikä siinä häkissä ollut lukkoa.

Laulu rakkaudelle ohjelmassa jatkettiin samaa kaavaa että itkijät oli ekassa jaksossa ja lopuissa neljässä osassa ihmiset oli vaan iloisia tai hämmentyneitä tai lievästi liikuttuneita.

Mikael Gabrielkin jätti itkut väliin vaikka hänelle esitettiin sama kappale mitä eniten itki Vain Elämää ohjelmassa.


Eipä muuta kun semmonen juttu että en enää laske juomiani kahvikuppeja. Ei pysy laskuissa kun juo millon tahansa keskiyöstä seuraavaan iltaan.

Kirjan lukemisen kanssa olen myös luovuttanut että luen noin 10 sivua päivässä vain. Silmät on kai kuivat kun alkaa väsyttämään niin nopeasti.

Näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti