maanantai 18. tammikuuta 2021

Kasetin kansia ja monta muuta aihetta.

 

Putouksen uusissa sketsihahmoissa yleisön suosikiksi nousi ruotsalaista Rundqvistia esittänyt mies.

Yleensä voittaa aina se hahmo joka aluksi valloittaa yleisön. Pitää suosionsa loppuun asti.

Putous sai aika hyvin katsojiakin. Enemmän kuin viime vuosina. Ja enemmän kuin saman kanavan uusi menestyssarja Laulu rakkaudelle. Myös Ylen Ivalo oli kova menestys.

Samaa voi sanoa pikkukanava teevee kutosen snookerlähetyksistä. Niitä katsoi enimmillään melkein 400 000 katsojaa viikonloppuna, ainakin hetken aikaa. Verrattuna vaikka neloskanavan katsotuimpiin ohjelmiin viime viikolla, niin hyvin meni.

Nelosen ohjelmista yksikään ei olisi päässyt maikkarin top20 ohjelmien tasolle katsojaluvuissa että kanava varmaan odottaa kovasti esim Voicen alkamista.


Marco Hietala lähtee Nightwishista. Hän antoi ilmeisesti lausunnon missä oli aika kyllästynyt nykyiseen meininkiin musiikkimaailmassa.

Uuden musiikin kilpailussa valitaan seuraavaa viisuedustajaa.

Mukana on kiinnostavia ehdokkaita. Esim Matti ja Teppon poika, en muista kumman mutta toisen Ruohosen. Kahdesti Viroa edustanut nainen. Edelliset karsinnat voittanut Kankaanranta, joka ei päässyt edustamaan kun viisuja ei järjestetty. Ja sitten vielä Pandora Ruotsista esiintyy Suomen Teflon Brothersien kanssa yhdessä. Pandora laulaa kertosäkeen englanniksi ja muu kolmikko laulaa suomeksi.Musiikista puheenollen niin tässä kaksi ostosta, jotka saapuivat viime viikolla. Ylärivissä Keel ja Fat Boy Slim. Eka on kuuluisa siitä että bändin johtaja nauhotti muutaman kappaleen Black Sabbathin laulajana muttei sitten bändiin päässyt enempää.

Samalla myyjällä oli taas melkein 200 kasettia yksittäin myynnissä mutten voittanut niistä kuin kolme. Sivu suun meni esim Venomia ja Amorphista. Samoin taas kerran muutama Iron Maidenin live, joita olen huutanut jo vuosia ties kuinka monta kertaa. Maidenit muuten onkin mulla jo kaikki.

Loput kuvasssa on pelkkiä kasetin kansipahveja, joita ostin edullisen paketin.

Monta oli semmosta mitkä mulla jo oli ja vain kaksi semmosta ettei ollut yhtään siltä bändiltä ennen.

Ne olivat hollantilainen Shocking Blue ja Brittibändi Tremeloes. Ekalla isoin hitti on nimeltään Venus ja toisella Silence is Golden.

Muuta lisää kokoelmiini toivat Madonnan Erotica ja Immaculative Collection. Madonna on keräyksessäni koko albumituotanto. ACDC Flick of the Switch on niin huonosti menestynyt etten sitä ole ostanut vielä niin sain nyt senkin sitten kantena. Muuten tuolta bändiltä onkin melkein kaikki.

Michael Jacksonilta olen myös menestysalbumit melkein hommannut. Tuossa History tuplassa oli vaan toinen puolisko mukana harmi vaan.

Muuta kuvassa on ZZTOP, Juice, Neil Young, ELO, Fleetwood Mac, INXS, Genesis.

Paljon tuli lisääkin noita kuvan ulkopuolelta... Electric Light Orchestralla muuten on semmonen enkka että heillä on eniten usan top40 hittejä (20kpl) ilman että ovat saaneet ainoatakaan listaykköstä.


Urheilugaalassa jalkapallo jyräsi. Vuoden urheilijaksi valittiin viimeksi Teemu Pukki ja nyt Lukas Hradecky. Myös vuoden joukkue oli taas Huuhkajat ja kolmannen kerran peräkkäin Kanerva oli vuoden valmentaja. Se olikin eka kerta kun kukaan voittaa kolme kertaa peräkkäin missään kategoriassa.

Yleisö tosin äänesti sykähdyttävimmäksi hetkeksi golfari Välimäen turnausvoiton vasta kuudennessa eurotourin kisassaan.

Hän pääsikin heti ekalla kaudellaan rankingissa lähelle kaikkien aikojen suomalaista miesgolfaria Mikko Ilosta.

Muuta kiinnostavaa urheilussa oli esim se että Pelicansin lätkämatsiin otettiin neljän hengen seurue ketkä maksoivat kymppitonnin siitä huvista.

Tekstiteeveen tulosseurannassakin luki yleisön kohdalla että 4kpl. Muissa otteluissa kun oli 0.

Kansainvälisissä talviurheiluissa yhdistetyssä tuli menestystä Suomeen. Herola oli kakkonen maailman cupin osakilpailussa ja parisprintissa olivat kolmansia.

NHL kausikin alkoi jääkiekossa. On aina aamulla katsottavaa kun yön tulokset vilkaisee.

Sunnuntaina oli myös ilmaiskanavilla kova urheiluyö kun tuli Markkasen korismatsi sekä snookeria samaan aikaan. Tuossa koriksessa selostajana oli Tapsa Suominen. Tuo mies jonka ura jo kertaalleen loppui mielenterveysongelmiin ja niistä johtuviin sekoiluihin.


Radiossa puhutiin että jollain ihmisellä on semmonen ongelma että hänelle maksettiin joskus kauan sitten palkka bitcoineissa ja nyt niiden arvo olisi 200 miljoonaa mutta hän on unohtanut salasanan millä ne voi muuttaa rahaksi.

Joku hakkeri lupaantuikin murtamaan sen salasanan jos saa 10% palkinnoksi eli 20 miljoonaa.


Kuolleissa henkilöissä on ollut lastenkirjailija Sinikka Nopola 67 vuotiaana ja Pave Maijanen 70 vuotiaana.

Myös yksi kaikkien aikojen taikuripari on poissa. Sigfried & Roy.

Toinen kuoli viime vuonna ja toinen viime viikolla. Aivan kuin vanha pariskunta että kun toinen menehtyy niin toinenkaan ei jaksa pitkään yksin.


Ei nyt enempää. Varastossa on muutamia unia taas talteen kirjattuna ja netflixin leffoja.

Tänään muuten ekaa kertaa nyt koronan toisen aallon ainana kävin bussilla kaupassa niin että oli maski naamalla koko matkan ajan. Bussilla kävin 35min reissun.

Muuten olen harrastanut hyötyliikuntaa kävellen ettei ole bussissa tarvinut istua eikä ole ollut asiaa keskustaan asti. Kaupassa ollessa sisällä olen toki sitä maskia ne muutamat minuutit pitänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti