maanantai 1. huhtikuuta 2019

Leffaa ja teatteria ym

Urheilussa on nyt jääkiekossa välieräjoukkueet selvillä. Pelicans ja Ilves tippuivat niin ei ole paljon enää mielenkiintoa minul
NHL:ssä Barkov sai neljäntenä suomalaisena 90 pisteen runkosarjakauden historiassa. Laine taas sai neljäntenä kaikista historian pelaajista 3 peräkkäistä 30 maalin kautta noin nuorena.
Gretzky ja kaksi muuta ovat vain samaan pystyneet ennen.
Koristähti Markkanen jättää loppukauden pelaamatta uupumukseen vedoten.
Yksi mitalikin taas tuli Suomeen. Karatessa em-pronssia.
Federer voitti ison tennisturnauksen vanhimpana miehenä koskaan. Siis niin ison turnauksen vanhimpana, missä on kaikki terveenä olevat parhaat mukana.
Hän on myös vanhin mies joka on grand slam turnauksen voittanut tai ollut rankingin ykkösenä.

Televisiossa napakympissä neiti-x oli ohjelman juontajan Janne Katajan oma sisko.
Voicessa päätettiin että suoriin lähetyksiin ei korvata kuollutta Lindholmia vaan hänen valmennettavat jaetaan muille valmentajille ja he yhdessä päättävät ketkä menee niistä jatkoon.
Veitola yökyläili Pia Lambergin luona usassa. Nyt vasta tajusin kuinka kaunis hän on. Ja samalla mukava ja luonnollinen. Introvertiksi sanoi itseään ettei viihdy ihmisten seurassa.
Maikkarin Studio nimisessä ohjelmassa oli mielenterveys aiheena. Siinä selvisi mulle että naisnyrkkeilijä Gustafssonilla on masennusdiagnoosi.
Viikon tietovisoissa stadi vs landessa meni mulla parhaiten tällä kaudella mutta vastaavasti haluatko miljonääriksi meni huonoiten tällä kaudella. Vaikka tiesinkin rahakkaimmat kirjallisuuskysymykset.
Tähdet, tähdet kisan ainoa tosi hyvä laulaja Ilta jätettiin kolmanneksi kisassa.
Putouksessa huonoimmaksi sketsihahmoissa äänestettiin tosi-täti. Sen esittäjä Suorlahti putosi myös viime kaudella ekana.

Aika moni ohjelma on menettänyt katsojiaan mutta tuo huutokauppakeisarin Markun oma ohjelma ei ole ihmisiä kiinnostanut juuri ollenkaan. Selvis se ettei hän ole yhtä suosittu kuin se keisari.
Napakympin avausjakson perusteella sekin ohjelma on joka vuosi vähemmän suosiossa.Kirjastosta lainasin 3 leffaa ja katsoin ne.
Spike Leen KKK leffassa Suomen Pääkkönen oli paras näyttelijä. Vakavasta aiheesta huolimatta toteutus oli aika koominen. Siitä on kai leffaa arvosteltukin.
Pääkkönen ja muut natsit oli tosi koomisesti esitettyjä ja poliisit olivat epärealistisen suvaitsevaisia siinä työpaikassa. Vain yksi oli rasisti ja se laitettiin vastuuseen.
Ei poliisit siihen aikaan oikeasti noin paljon olleet neekereiden ystäviä.
Ruotsalaisessa peikkoleffassa Raja oli myös suomalainen näyttelijä. Toinen niistä peikoista. Milonoff eli madventures Tunnan veli.
Tuo leffahan oli maskeerauksesta oscarehdokkaana. Aika outo leffa josta ei osaa olla oikein mitään mieltä.
Tavallaan kai erilaisuuden hyväksymistä tuossa kuvattiin tai mitä jos on ihan erilainen kun muut ihmiset.
Mutta ei ne peikotkaan ihmisiä oikein hyväksyneet. Varastivat vauvoja.
Kolmas leffa oli kauhua. Hereditary. Sitä on kehuttu viime vuoden parhaisiin kauhuleffoihin kuuluvaksi.
Tosi realistinen toteutus. Leffan alkupuoliskolla ei kauhua ollutkaan vaan omaisen kuolemasta selviämistä.
Loppupuoliskolla sitten nimen mukaisesti käsiteltiin suvussa periytyvää painolastia ja semmosia spiritismijuttuja.
Ihan lopussa paljastuu mikä se suvussa mummon kautta periytyvä juttu lopulta on.

Lahden kaupungin teatterissa käytiin työporukalla katsomassa Puhallus. 70 luvun menestysleffaan perustuva. Olen ollut niin hyvissä näytöksissä aiemmin, että tämä viides kerta oli huonoin omaan makuun.
Positiivista oli ettei kukaan laulanut. Mukana ei ollut ketään vierailevaa tunnettua näyttelijää, kuten muutamalla aiemmalla kerralla.
Ärsyttävintä oli yhden hahmon nauru ja parasta oli kun siitä lopulta ärsyyntynyt toinen tyyppi matki sitä naurua.
Työporukalla kokeiltiin myös kuntonyrkkeilyä. Ei ollu niin raskasta kun sai pitää taukoja paljon.

Uutta musaa on ilmestynyt Jannika Been ja Battle Beastin albumit. Niitä kuuntelin youtubesta. Lainaan kai kirjastosta nuo joskus ja tallennan koneelleni.
Hollantilaisen Delainin musaa olen kuunnellut paljon lisää. Pikkuhiljaa olen alkanut koko tuotannosta pitämään ja laulaja pukeutuu nätteihin vaatteisiin.

Ainoa uni minkä muistin vielä ylös noustessa oli semmonen missä kärpäsiä pörräsi parvessa sisällä ja yksi ampiainen oli niiden seassa. Taisi olla keittiössäni missä on viime aikoina yksi kärpänen oikeastikin lennellyt.

Tällä viikolla tulee aika monessa ohjelmassa kauden päätösjakso ja uutta katsottavaa tulee tilalle voicen livejaksot, jotka aina seuraan.
Muuten kai aika rutiinien mukaan menee viikko. Yksi kaveri tulee kai kylään.
Keräilystä nyt ei sen kummemmin mitään kun en oikein ostanutkaan mitään uutta.
Hyvää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti