maanantai 3. syyskuuta 2018

Leffaa ja pesistä. Mitäpä muutakaan.


Nyt on ajankäytön kanssa ollut jo helpompaa. Vapaa-aikaa on ihan sopivasti. Eli sen verran vähän ettei tule aika pitkäksi vaan osaa nauttia niistä vapaista. Kirjoja olen edelleen ehtinyt lukea runsaasti mutta useinkaan ei niin valtavia määriä.
Telkusta tulee myös vähän enemmän katsottavaa niin aikaa saa siihen kulutettua.

Niistä telkkuohjelmista maikkarin tietovisa Jahti oli uutta tuotantoa. Ihan toimiva idea jossa vaihtuva tietoviisas, yksi kolmesta, yrittää kilpailijakolmikon rahat viedä jahtaamalla annettu etumatka kiinni. Hyvää kettuilua ja ylimielisyyttä mukana. Kysymykset on aika helppoja ja se tietoviisas oli melko fiksu. Ei montaa kertaa vastannut väärin.
Uutta oli myös ylellä uutisvuodon ohjelmapaikalle tullut Bjurströmin juontama kisailu. Hyvät katsojat nimeltään. Ei ollut mitenkään erikoisen viihdyttävä ettei varmaan tule seurattua.
Vanhoista tutuista ruutuun palasi paljon ohjelmia. Puoli seiska jatkui vanhaan malliin. Suskillakin oli taas tuttuun tapaan nahkahousut heti ekalla viikolla.
Sohvaperunoissa oli kaksi uutta kaksikkoa ohjelmia kommentoimassa.
Jaajon miljonäärijahdissa oli radiojuontajajien hyväntekeväisyysjakso. Eka pari voitti kymppitonnin mutta toiselle parille tuli mahdottoman vaikeita kysymyksiä heti alkuvaiheessa. Itse en olisi pärjännyt niissä yhtään paremmin.
Seuraava jakso on aika turha lasten erikoisjakso mutta sitten kolmas jakso on jo normaalia pelailua.
Villi kortti jatkui tutulla porukalla ja lopussa oli hauska räppibattle. Päivä oli vaihtunut torstaille.
Huutokauppakeisarit kävivät Ruotsissa ja paluumatkalla Vaasassa Klamydian Veskun luona.
Pitääkö olla huolissaan jatkui myös vanhaan malliin. Miika hauskuutti taas S-ryhmään keskittämisellä ja Sokoksen Emotioneilla.
EVS kolmikosta Salminen ei ehdi ekoihin jaksoihin mukaan ollenkaan. Hänen naisystävänsä Sieppi kuitenkin oli vieraana ja valitti jälkeenpäin että haastattelun taso oli ala-arvoista ahdistelua..
Anni Hautalan kaikki vastaan yksi ohjelmaan palasi Sara Forsberg tempputiimiin mukaan.

Fort Boyard maikkarilla kisaa nelosen ohjelmien kanssa viikonlopun katsojista. Lauantaina haluatko miljonääriksi vei voiton mutta sunnuntaina kaikki vastaan yksi jäi kakkoseksi.
Korpelan kujanjuoksu sai jo yli 700 000 katsojaa, maajusille morsian ja huutokauppakeisari keräsivät myös kovan määrän katsojia.
Bjurström ilmoitti että jos tämä ohjelmansa floppaa niin voi siirtyä eläkkeelle tv-hommista. Ei se nyt kovin hyvin katsojia kiinnostanut ekalla jaksollaan.

Kirjastosta sain lainaan huippuleffan Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Leffan näyttelijät voittivat kaksi oscaria ja golden globeja tuli vielä parissa muussa kategoriassa.
Poikkeuksellisen hyvä leffa. Siinä oli elämänmakua ja vähän mustaakin huumoria. Henkilöhahmot olivat kaikki omalla tavallaan vittumaisia mutta heistä paljastui myös mukavia ja sankarillisia puolia.
Aiemmin katsoin aikani kuluksi myös Romeron zombiesarjaan kuuluneen 80-luvun leffan jossa oli ihan hauskoja erikoistehosteita kun ihmisiä revittiin palasiksi.



Yleisurheilun ruotsiottelut oli taas. Miehillä oli kuuden vuoden tappioputki joka nyt saatiin poikki. Jännittävästi tilanne oli tasan ennen viimeistä juoksua.
Lahtelaisessa pesäpallossa pelattiin kesän viimeinen kotiottelu suomensarjassa. Olin paikalla katsomassa mutta kannustuksesta huolimatta kotijoukkueen peli oli tosi vaisua.
Vielä vieraissa pelataan lauantaina yksi ottelu jonka voittaja nousee sarjaporrasta ylemmäksi.
Jokereiden kausi alkaa ja heillä otteluissa soitetaan nyt kahden red hot chilli peppersin jäsenen tekemää tsemppimusiikkia. Nuo muusikot ovat kovia lätkäfaneja.
Tenniksen US Openissa Kontisen pelit loppui nopeasti.
Poikien sarjassa Otto Virtanen voitti ekan ottelunsa ja jatkaa vielä pelejä.

Keräilykamaa ostelin kasetteja noin 10 kpl. Laitan niistä kuvia myöhemmin.
Oli myös kivaa kun kerrankin kavereita tuli katsomaan kokoelmiani.

Tähän lopppuun unia joita nyt viikon aikana muistin paljon. Osa liitty tilanteeseen jossa olin nukkumaan mennnessäni. Esim tietovisan jälkeen olin unessa itse visailemassa ja kun sain kasettikauppoja tehdessäni jotain keräyskohteita valmiiksi niin näin unta että samalta myyjältä sain puuttuvia kirjoja ostettua.
Padasjoella katselin kirkkoa joka näytti ihan erilaiselta kuin normaalisti ja järven vesi nousi tulvaksi. Veljeni kuului rikollisjärjestöön ja yritti lahjoa minua rahalla.
Ala-asteella ollessani maassa oli lääkenappeja hiekan seassa ja reppuni oli hukassa.
Kaverini uhkasi lyödä minua ja sanoin että sillä on niin painava isku etten halua sitä.
Lapset kiusas minua ja kun huusin niille niin aikuiset miehet tulivat kostamaan ja uhkasivat hajottaa jalkani. Kohta olinkin juhlasalissa missä kaikilla oli jalka paketissa ja minäkin kinkkasin ympäriinsä.


Mukavaa viikkoa vaan kaikille, minulla on huomenna taas asiakkaan kanssa shakin peluuta. Palaan asiaan taas viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti