maanantai 27. elokuuta 2018

Cheek on poissa.


Mulla oli nyt eka kerta työpaikalla kolmen päivän työviikko. Sitä suurempi muutos oli kuitenkin ehkä siinä että taas yksi tutuista työpareistani lopetti, se ainoa mua nuorempi ja tilalle tulleista uusista 50-60v ihmisistä olin peräti kolmen kanssa ekaa kertaa parina. Kahden kuun päästä lopettaa vielä kolme ihmistä kenen kanssa olen ollut koko ajan. Mulla kun on itsellä pitempi sopimus kun noilla isommalla palkalla olevilla niin lähinnä vaan pomot säilyy paikalla ja kaikki muut vaihtuu.

Tarkastelin ajankäyttöni suhteen tulevien viikkojen tv-tarjontaa. Minua kiinnostavat ohjelmat näyttää tulevan to-pe iltoina suurempana ryppäänä ja muina päivinä ei sitten ole niinkään ruuhkaa.
Kannattaa varmaan katsella niitä kaikessa rauhassa netin kautta myöhemmin viikonloppuna eikä työpäivänä kiirehdi kaikkea ahmimaan.
Aikani kuluksi olen viime viikkoina ehtinyt lukemaan kirjoja sellaisella tahdilla että paksummankin kirjan saa luettua aika nopeasti. Jos tässä nyt olisi jatkossa enemmän tekemistä niin tahti vähän hidastuisi.

Viime viikon isoin asia ainakin täällä Lahessa oli Cheekin jäähyväiskonsertit.
Paikallisessa somessa on tapeltu puolesta ja vastaan. Tuskin niistä Cheekin haukkujista kukaan on saanut elämässään aikaan läheskään yhtä paljon että kateellisten huutelua.
Cheekin fanien osalta taas Cheekin suosio kertoo enemmän suomalaisten musamausta kuin hänen musiikin tasosta. Eihän se oikein ole kunnon rappiakaan jos joku sellaista arvostaisi.
Kaikki kunnia miehelle. Itse tehnyt kappaleensa ja julkisuuskuvansa luonut. Itse en pidä hänen musiikista ja on muutenkin aika pelle mieheksi mutta kai sitä vähän pitää menestyäkseen ollakin omaperäinen ja itsevarma.
Hänen diagnoosinsa puolesta hän voisi myös olla tekemättä mitään ja antaa valtion maksaa työkyvyttömyyseläkettä. Tiedän paljon samaa tautia potevia ketkä eivät työelämään kykene.
Siinä mielessä annan hänelle sympatiaa. Itsekin vajaakuntoisena kun olen.
Monet myös naureskelevat sille että muutaman vuoden päästä hän todennäköisesti jo tekee paluun lavoille mutta niinhän kaikki isot artistit ovat tehneet jos ovat vielä hengissä.
Paikallinen isolla rahalla rakennettu toriparkkikin oli kerrankin täynnä. Ei kai ole ennen vielä ollut tuollaista tilannetta. Hiihtokaan ei enää Lahteen tuo yleisöä vanhaan malliin.

Paljon olen unia nähnyt mutta ne unohtuu aina samantien. Yksi ainoa jäi mieleen.
Rinnassani oli pieni ruskea sieni (tatti). Mietin että voisiko sitä kiskoa irti kuten finniä. Sainkin siitä sen hupun irti ja hetken päästä kiskoin juurineen irti loput. Oli aika ällöä kun pitkät juuret irtosivat lihan sisältä.

Golfissa Kim Koivu voitti jo kolmannen kerran haastajakiertueen kisan. Käsittääkseni hän pääsee tuon ansiosta euroopan pääkiertueelle kolmen muun suomalaisen sekaan.
Siellä onkin huomattavasti vaikeampi pärjätä. Sen on ainakin Pulkkanen kokenut. Hän pelasi nyt kolme päivää kärkisijoilla mutta romahti päätöspäivänä sijoille +40.
Oikeastaan pitäisi päästä top 10 että sillä sijoituksella suuremmin olisi merkitystä rankingin suhteen. Pulkkanen ei ole tainnut edes sinne top 40 sijalle edelleenkään päästä.
Lentopallossa naiset pääsevät 30 vuoden tauon jälkeen EM-kisoihin. Hyvin on pelit kulkeneen ja kovaa taistelua ollut että ansaitsevat paikkansa.
Miehet sitten ovat pelanneet niin surkeasti että pääsy kisoihin on tuskan takana. Syyskuussa olisi kuitenkin MM-kisat joissa pitäisi tasoa nostaa ettei päädy heittopussiksi.

Viime viikolla puolen miljoonan katsojakeskiarvoon pääsi viihdeohjelmista Cheekin konsertti sekä maikkarilta Salkkarit, Maajussille morsian ja Fort Boyard.
Tuo viimeksi mainittu on vähän rajoilla että kiinnostaako sitä seurata. Nätti juontaja Kuvaja on mukavaa katseltavaa. Tehtävät ovat tosi haastavalta vaikuttavia ja jotkut missit ja tubettajat pärjää siellä seassa ihan hyvin huippu-urheilijoiden mukana.
Ernest Lawsonin juontama rakettitiedettä ei kiinnostanut yhtään katsojia. Tiedettä, kotivideoita ja huumoria sekaisin. Ohjelman alkuperäisversion näkee national geographic kanavalta science of stupid nimellä.
Katsotuin viihteellinen ohjelma oli ylen maalaiskomedia Korpelan kujanjuoksu. Siitä alkoi kolmas kausi.

Viime viikko oli keräilyni kannalta harvinainen koska en ostanut mitään uutta tavaraa.
Laitan tähän nyt kuvaan uudesta korttisarjasta näyttelijöiden nimmareita joita on viime viikkoina postista saapunut.


Pulmusten Bud Bundy ekana. Shelley Duvall muistetaan Kubrickin ohjaamasta King kauhuleffasta Hohto. Esitti myös kippari-kallen tyttöystävää.
Kathleen Turner oli kasarilla Vihreän timantin metsästyksessä naispääosa ja palkittiin siitä Golden globella.
Lee Majors oli pääosa kuuden miljardin dollarin mies nimisessä tieteissarjassa.
Lou Diamond Phillips oli Young guns länkkäreissä mukana, La Bamba leffan pääosa ja Stargate Universessa oli myös.
Tällä viikolla on postista tulossa vielä kehonrakentaja Lou Ferrignon nimmari joka esitti aikoinaan tv-sarjassa Hulkia. Myöhemmin on neljään marvelin leffaan päässyt Hulkin ääneksi murisemaan.
Muuten meinaa hinnat nousta niin korkealle ettei ilman tullimaksuja saisi Suomeen.

Alkaneella viikolla on ainakin tenniksen US Open ja suosikkikasettimyyjäni laittoin taas 180 rokkikasettia myyntiin. Niitä metsästetään lauantaina.
Eipä tässä muuta kun taas viikon päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti