maanantai 17. heinäkuuta 2017

Viikko alkaa sateisena

Vähän laiska viikon aloitus. Siirsin asioita loppuviikolle
Kirjoitan nyt kuitenkin tätä blogia ja käyn saunassa.
.
Diagnoosiini kuuluu ihmisten tarkkailu niin nyt tuossa omituisessa bussilinjassani on taas ilmaantunut reppana ihminen joka juttelee kuskin kanssa ja kehuskelee kovasti käyvänsä töissä. Kuitenkin se tänään palasi tunnin päästä takasin kotiinsa eikä muutenkaan yhtään vaikuta työkuntoiselta ihmiseltä.
Aiemmin oli samanlainen höpöttelijä joka masentu sitten niin ettei puhunut enää kellekään ja katosi kokonaan lopulta.
Yhdessä novellissani on käytetty kadulla ja bussissa kohdattuja ihmistyyppejä, että jos joku joskus itsensä tunnistaa menestysnovellista niin olen syyllinen.

Tässä keväämmällä kun ihmisiä alkoi kokoontumaan kadulle juopottelemaan niin pisti kovasti vihaksi. Pari nuorta tyttöä istuskeli pahimipien juoppojen ja narkkarien seurassa juomassa ja näyttivät silmin nähden nauttivat kun oli oikein aikuista herraseuraa tarjolla.
Pussikaljaromaanissa sanottiin että nuoruutta voi hyvin jatkaa ja vasta kolmenkympin jälkeen on pultsari.

Katsoin viime viikolla Tim Burtonin uusimman leffan. Se muistutti vähän x-men sarjaa. Erikoisvoimia omaavia tyyppejä jotka elivät omassa rauhassaan. Leffan pahiksia johti Samuel L. Jackson ja se pelastikin elokuvan. Muuten oli aika keskinkertainen.
Pidän Burtonista ohjaajana ja mielikuvituksellisten maailmojen luojana mutta mikään hänen leffoistaan ei nouse kovin korkealle rankingissani. Tyyli on kuitenkin kiinnostava.

Tällä viikolla katson kai kaksi kirjaston leffaa.
Sitä ennen Lilyhammerin kaksi viimeistä jaksoa. Tuo viimeinen kausi on ollut aika huono mutta yksi seksikäs nainen siinä on parantanut kokonaisuutta.

Kesän Bond-leffat ovat taas alkaneet nelosella ja katsojia riittää. Kakkosella on ollut Hairy Bikers niminen matkaohjelma suosittu. Varsinkin jakso jossa oltiin suomessa. Livin huvila ja huussi uusinnat ovat myös suosittuja.
Maikkarilta katsotaan vain uutisia kesällä. Pitääkö olla huolissaan neljäs esitys on katsotuin normaali sarja.
Foxin CSI miami on taas amerikkalaisten sarjojen ykkönen jos ei sitten herolta jokin mene ohi. Sen kanavan katsojalukemia ei ole tiedossa.

----

Wimbledonin tennisturnaus on päättynyt. Kontinen uhosi pärjäävänsä ja niin teki. Ainoastaan kauden ykköspari voitti hänet viiden erän taistelussa välierässä. Plussaa tuli pisteisiin Kontiselle mutta menetti ykköspaikan listalla. Parina he ovat myös kakkosena tämän kauden aikana kerääntyneissä pisteissä.
Sekapelissä taas finaalipaikka mutta tällä kertaa tappio.

Federer voitti eläkeiässä vielä kahdeksannen mestaruuden tuolla. On nyt eniten Wimbledonissa voittanut mies kaksinpelissä. Jos pärjää loppukaudesta niin taitaa nousta rankingin kärkeen ja varmaan olisi vanhin ykköspaikalla ollut mies sitten.

Yleisurheilussa Lontoon MM-kisat lähenee. Suomalaiset lupaukset ovat treenanneet paikat hajalle tai ylikuntoon tai ei muuten vaan kulje.
Keihäässäkin on vaan yksi edustaja kisoissa.
Jotain positiivista on ainakin kolmiloikassa. Yleisurheilun vanhin suomenennätys meni rikki. 49vuotta vanha ennätys. Nuorten EM-kisoissa hopealle riittänyt tulos.
Samoissa kisoissa tuli pronssia miesten pikaviestissä että siinä lajissa on tulevaisuutta. Esim Ranska jäi taakse.

Saksalaisilla ainakin kulkee keihäässä. Röhlerin piti voittaa kisat mutta toinen sakemanni Vetter pamautti huikean sarjan. Viidenneksi paras heitto 89metrinen ja paras 94metrinen. Vain Zelesny on heittänyt pitemmälle.

----

Kesätapahtumia riittää suomessa. Viime viikolla oli ainakin Pori jazz, Ilosaarirock, kotkan meripäivät, Jyväskylässä suomipop festarit.
Täällä Lahdessa oli kahdet festarit. Summer Up ja Lahden Yöt. Molemmilla 15. kerta.
Ite en ole festareilla käynyt enää vuosiin tai keikoilla.
Ilosaaressa tehtiin naku-uinnin maailmanennätys.En nyt jaksa parempaa kuvaa keksiä niin tässä yksi kansioistani joka kortteja on pullollaan. Chicago Blackhawks. Kansion lahjoittaja lukee blogiani niin terveiset sinne.

Paypalissa ei ole rahaa niin on hyvä pitää taukoa korttien tilaamisesta.
Buffy vampyyrintappajan legendaarinen paha tyttö Elisa Duzhku on uusin ostokseni ulkomailta. Hänen nimmarinsa viikko sitten maksoin.

Nimmarikokoelmastani kuolee koko ajan ihmisiä jotka ehtivät kirjoittaa tuon nimmarin ennen kuolemaansa.
Nyt uusimpana Martin Landau joka muistetaan alkuperäisestä Mission Impossible sarjasta ja sai oscarin Burtonin Ed Wood leffasta.
Toinen kuolema hiljattain oli nuori musta mies true blood sarjasta. Häntä jotkut pitävät television parhaana homoroolin luojana.
True Bloodista mulla on 19 nimmaria ja kaikki olivat sarjassa vähintään 20 jaksossa.

Mutta nyt saderintaman saavuttua Hämeeseen, laitan saunan päälle. Näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti