sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Vaihtelevaa vointia.


Nyt on eka täys viikko mennyt tätä töiden jälkeistä elämää.
Vointi on ollut semmosta että huimaukset loppuivat ja untakin saa jotenkuten. Lääkäri lupaili että uuden lääkkeen myötä seksiongelmatkin katoaisivat.
Siinäkin on selvää parannusta ollut.
Hoitajan ja lääkärien puheissa on ollut kovasti ristiriitaa eläkkeeni suhteen niin saa vähän ehkä selvennystä kun tapaan keskiviikkona ne molemmat samaan aikaan.
Kun osaa oikeat paikat kietää niin saa ilmasia jouluateroita, puuroja ja torttuja ym. näin joulun aikaan. Näitä on ekat maistiaiset ja herkuttelut ollut.
Kolesterolin kävin mittauttamassa ja parin kuukauden lääkekuuri oli tehonnut että se ongelma on nyt poistunut.
Tuli vaan verikokeiden jälkeen jotain paniikin tapaista ahdistusta silloin alkuviikosta. Sen jälkeen onkin mennyt paremmin.
Ihan perinteistä kirjettäkin olen viikon mittaan hiljalleen kirjotellut.

Taas noita julkkiskuolemia mitä tässä blogissani aina mainitsen. Roxetten naislaulaja Ruotsista ja Suomesta Heinäsirkka.


Possukortteja löytyi huutonetistä lisää. Poika Vesanto niminen piirtäjä, eka häneltä minulle ja vanhoja tuttuja taiteilijoita lisäksi.
Lätkäkortteja löyty semmosia puuttuvia trophykortteja. NHL kun palkitsee aina vuoden parhaat pelaajat kauden loputtua niin näistä pokaalien voittajista kortteja.
Joitakin näitä on ollut hakusessa vuosikausia mutta muutama lisää löytyi nyt.


Tässä kuvassa vuoden viimeinen kirja. Laina-aikaa on 30.12 saakka. 27 kirjaa olis sitten vuoden saldo.
Kirja on ollut vuoden kohutuin tapaus maailmassa tai ainakin sinne päin. Kirja tehtiin enemmänkin sen tv-sarjan faneille eikä alkuperäisen kirjan jatkoksi.
Omaa mielipidettä en pääse nyt sanomaan kun vasta aloitin eilen.

Salibandyssa Suomi ei päässyt tällä kertaa finaaliin, naisten kisat. Tässä lajissa kun Ruotsin kanssa yleensä ratkaistaan mestaruus.
Jääkiekossa Tapparalla oli mahdollisuus tasoittaa ottelut Tampereen herruudesta mutta hurjassa vireessä oleva Ilves voitti ja johtaa nyt 3-1 kauden kohtaamisissa.
Kävin A-nuorten ilmaisessa ottelussa Pelicans-Jokerit. Kavereiden tapaaminen oli enemmänkin siinä houkuttimena mutta pelikin oli viihdyttävää.
Olen aiemmin ollut nuorten playoffseissa mutten runkosarjassa että oli tämäkin sitten osaltaan uusi kokemus.

Tämmöset jutut tällä kertaa. Kävin myös illanvietossa missä oli koolla valmistuvia kokemusasiantuntijoita eli henkilöitä jotka voi sairastuneille ihmisille olla apuna ja tukena kertomalla omista kokemuksistaan.

Ensi viikkoon sitten taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti