maanantai 23. huhtikuuta 2018

Paketit hukassa.


Voicen finaalissa oli melko hyviä esityksiä paljonkin. Yhden naisen lauluääni ei ollut kyllä yhtään mieleen missään vaiheessa kisaa.
Walking Deadin kahdeksas kausi loppui ja sarja senkun jatkuu vain. Pahin vihollinen on lyöty mutta jätetty henkiin. Sarjan päähenkilön asema on nyt vaakalaudalla kun muut henkilöt olisivat halunneet tappaa tuon iljetyksen. Kostoa vannotaan.
Ash vs Evil Dead, toinen zombisarja, sen sijaan päätettiin lopettaa. Kirjastossa on kaksi ekaa kautta niin toivottavasti se kolmaskin sinne joskus hankitaan.
Kirjastosta lainassa ollut Handmaid's tale on saatu ekan kauden osalta katsottua. Sarjassa on rankan sisällön lisäksi parasta kun pääosa nainen hyvällä tuulella ollessaan virnuilee voitonriemuisesti. Kapinoi järjestelmää vastaan.
Vähän epäuskottavaa että muutaman rikkaan henkilön keksimä järjestelmä noin vaan saisi koko usan valtion otteeseen mutta toisaalta eletään poikkeuksellista kriisin aikaa jolloin aina voi tapahtua mitä vaan.
Tulee mieleen Iran jossa naiset kulkivat bikineissä ennen uskonnollista vallankumousta.
Uutta katsottavaa keksin teeman Egenlandin. Ylen tapaan kaikki jaksot on jo katsottavissa Areenassa. Katsoin nelosjakson suorana telkusta tiistaina ja sitten muita jaksoja Areenasta melkein kaikki.
Vähän on joitakin liian samantyylisiä kohteita että tulee toistoa ja lopussa ärsyttää kansainväliset matkabloggaajat joiden kommentit on yksimielisen positiivisia ja innostuneita tai sitten ne videot joiden perusteella kommentoivat kohdetta ovat niin huonosti tehtyjä ettei mitään järkevää niistä voi sanoa.
Toinen juontajista on tuttu puoli seiskasta. Kasvot hänellä ainakin ovat omiaan televisioon. Kasvojen muoto on kuin supermallilla vaikka samalla aika taviksen olemus. Tulee mieleen britti malli/laulaja Sophie Ellis Bextor. Kasvon muodot samaa tyyliä.
Puoli seiskan toimittajista Päivikki Koskinen on päässyt välillä Ylen kuuluttajaksi. Muuten en muista että olisi muihin tv-hommiin kukaan heistä päässyt tuon ohjelman ansiosta. Monet kyllä olivat jo ennestään tuttuja.
Maria Veitolalta ilmesty kirja jossa avautuu elämänsä varjopuolista.

Pari julkkiskuolemaa. Ruotsalainen DJ Avicii kuoli 28 vuotiaana. Siis vuoden vanhempana kuin maaginen 27-kerho. Hollannissa oli hieno kunnianosoitus kun kirkonkelloilla soitettiin hänen hittejään.
Toinen kuolema osui omaan nimmarikokoelmaani. Vain 81senttinen Verne Troyer muistetaan parhaiten Austin Powers leffoista.

Hjallis päätti luopua Jokereista ja erosi kokoomuksestakin samalla. Puuhaavat nyt jotain epämääräistä ideapajaa politiikan saralla muutaman muun henkilön kanssa.
Ei hän kyllä käytännössä Jokereita enää ole johtanut vuosiin.
Muuta urheilun saralla on ollut esim tenniksessä euroopan massakauden aloittanut Monte Carlon turnaus.
Nadal voitti siellä jo 11. kerran. Se on ennätys miten monta kertaa kukaan on voittanut jonkin atp turnauksen.
Nelinpelissä alkukauden parhaat parit olivat finaalissa. Kaikki muut sijoitetut hävisivät heti ekassa ottelussaan, myös Kontinen.
Kontinen-Peers tippui samalla neljänneksi parhaaksi pariksi eli ovat rankingissa sijoilla 7ja8.
Vuoden alusta laskien turnauksissa eivät ole edes 20 parhaan parin joukossa mutta heillä menee aina tämä kevät surkeasti.
18-vuotiaat leijonat voittivat alkulohkonsa MM-kisoissa. Kolmessa edellisissä kisoissa olivat finaalissa että sama tahti näyttää jatkuvan.
Tappara näyttäisi tällä kertaa jäävän hopealle kun on kaikki kolme ottelua jo hävinnyt finaaleissa.
KHL suosikki Moskova ei tälläkään kertaa voittanut siellä mestaruutta.
Ilonen pelasi parhaan golfturnauksensa neljään vuoteen kun oli jaetulla kolmossijalla. Palkintorahaa tuli yli satatonnia.

Minulle oli tarjolla paljon tapahtumia jos vaan jaksaisi niissä käydä. Majakkaseuran kiertue kävi Lahessa. Ilves kävi pelaamassa veikkausliigaa ja yksi hyvä bändi olisi ollut myös keskustassa. Kaikki jäi väliin samoin kuin Tampereella lätkäkorttimessut.
Tuossa majakkakiertueen Lahen näytöksessä oli 235 katsojaa. Vain Salossa oli enemmän. Kyseessä siis Bengtskärin majakasta tehty elokuva ja samalla myytiin majakka-aiheista tavaraa.


Katsojaluvuissa jatkuu sama trendi että selvästi katsotuimmat viihdeohjelmat tulee neloselta. Myös katsotuin leffa oli heillä.
Uusista ohjelmista maikkarin versus on vajoamassa samalle tasolle kun täydellisesti flopanneet X-factor ja Kingi. Tarkoitus olisi että tuollaiset yli tunnin kestävät ohjelmat keräävät ison katsojaosuuden mutta aina ei onnistu suunnitelmat.
Versus on aika lailla sama idea kuin nelosen kaikki vastaan yksi mutta mielestäni viihdyttävämpi että kumma kun katsojia tulee vähemmän.
Maikkarilla vahva jakso viihteessä on ke+to 20.00-22.00 ja tietenkin salkkarit ja uutiset.
Nelosellakaan uudet viihdeohjelmat ei ole katsojien suosiota saanut suuremmin osakseen. Pallon ympäri oli nyt uusimpana yrittäjänä. Selkeästi Amazing racesta matkittu ohjelma julkkisversiona. Koskahan tuo on kuvattu koska mukana oleva Sara ilmoitti tässä hiljattain lihoneen 20kg, kun masentui ja ahmi kotiinsa tilaamia pitsoja. Siitä sai sitten uutta sisältöä omalle sometililleen kun alkoi kiloja pudottamaan.

Keräilyssä sain pari uutta kolikkoa vaihtorahoistani. Ensimmäinen tämän vuotinen 2018 kolikko. Ei ole Suomesta vaan Espanjasta.
Divarista ostin 4 kasettia: Enyan eka sooloalbumi kasaria, Thin Lizzy 70-luvulta, Chris Isaakin kokoelma 90-luvulta ja Beatleskitarista Harrisonin viimeiseksi jäänyt sooloalbumi kasaria.
Huutonetin vakiomyyjäni 5 kasetin paketti tuntuu nyt olevan vähän kateissa että toivottavasti se asia selkenee. Ainakin Dion Holy Diver olisi kiva saada perille.
Taikaviittoja tilailin kaikki mitä nyt kai tarvitsen. Niissäkin oli jotain sähellystä että toivottavasti nekin saapuu.
Game of Thronesin nimmareita sain 3kpl uusia ostettua. Yksi oli sarjan kaunottaria mutta suunnilleen vain kolme jaksoa kaudessa oli mukana neljän vuoden aikana. Yksi on ollut monessa jaksossa mutta on enimmäkseen puhumatta kohtauksissaan.
Yksi oli ihan merkittävässä roolissa. Kolmen päähenkilön isä joka on jo poistunut sarjasta. Näyttelijästä tulee aina mieleen Schwartzeneggerin Last Action Heron pahisrooli.

Viime viikon kirjana oli amerikkalainen mestari Philip Roth ja hänen viimeiseksi jäänyt kirja. Julkastiin Suomessa 2013. Mies on vielä elossa muttei kirjoita.
Tänään aloitin aamulla Etelä-amerikkalaista nobelistia Marquez. Hän on jo kuollut ettei tule lisää kirjoja. Tuo on toiseksi viimeinen lukematta oleva häneltä.Työpaikan vaihdoksesta sain uutta tietoa että pitäisi vielä pari viikkoa jatkaa vanhassa paikassa.
Eipä tässä nyt tulevalla viikolla kummempia ole tulossa. Vain elämää alkaa Dannyn jaksolla. Kärpät varmistanee mestaruutensa ja juniorileijonat taistelee mitaleista.
NHL vahvistuksia odotetaan leijoniin. Aho ja Teräväinen vähän yllättäen suostuivat mukaan. Ei noi tähdet oikein nykyisen valmentajan johtamistyylistä pidä niin boikotoivat.
Kesäisiä lämpöjä kaipaisi mutta sitten tämä kämppä kuumenee liikaa. Nyt jo nukuin yhden yön ilman peittoa kun oli sisällä 26 astetta pahimmillaan.
Näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti