lauantai 27. toukokuuta 2017

Keräilyhenkistä lauantaita

Ajattelin kirjoittaa vain kerran viikossa jatkossa mutta nyt on tässä jonkin verran asioita vielä varastossa.
Ensi viikolla alkaa kolme viikkoinen työkkärin kurssi. Pitkästä aikaa jotain muuta kuin työttömänä istuskelua.
Remontin pitäisi valmistua tuon viikon aikana myös jos aikatalu pitää. Tämän viikon aikana ei ole käytännössä tehty mitään tässä asunnossa.

Uutta katsottavaa olen aloittanut muutaman ohjelman verran.

Kakkonen uusii Lilyhammer sarjan jota olen nyt areenasta katsonut 3 ekaa jaksoa. Norjalaiseksi sarjaksi varsin mainio. New Yorkista saapuu gangsteri uuden identiteetin kanssa ja pitäisi sopeutua maalaisihmisten ja lumen ja työkkärin kurssien keskelle.
Monessa tilanteessa tuo gangsteri käyttää voimakeinoja, kiristystä ja lahjontaa ynnä muuta vilunkia. Sarja on kuitenkin todella hauska ja leppoisa ettei juurikaan jännitystä ja väkivaltaa.
Ehkä paras juttu sarjassa on sen päähenkilö joka on tuttu Sopranos sarjasta. Kaikkien aikojen parhaasta gangsterisarjasta. Se antaa uskottavuutta tuolle henkilölle, kun kaikki tuntevat nuo kasvot kovana tyyppinä.

Kakkoselta alkoi myös amerikkalainen Late show. Vaikkei tuo nyt Conanin veroinen ole niin areenasta olen ainakin nyt aluksi vitsiosuudet katsonut.
Subilla tulee myös joku vastaava jota en ole katsonut.

Teemalta alkoi uusia 60-luvun Batman jaksoja. Perjantaisin aina molemmat jaksot saman roiston jahtaamista. 50minuuttia yhteensä. Puolessa välissä voimakaksikko on aina pulassa ja sitten pelastuvat jotenkin ja jatkavat roiston jahtaamista.
Tuossa sarjassa parasta on tahaton komiikka, ylinäytteleminen ja lapsille suunnatut opetukset kasvisten syönnistä hampaiden pesuun ja lain noudattamiseen.
Ei nuo jaksot nyt ihan uusia ole tai ekaa kertaa telkussa mutta ei ole viime vuosina näytetty.
Minulla on tuon Robinia esittäneen miehen nimmari. Burt Ward.

Mad Cook Showssa syötiin ihmisen istukkaa. Ei näyttänyt kovin vastenmieliseltä ruokalajilta sillä kolme maistoi. Kirjailija Tuomas Vimma on kuuluisa ruokahifistelijä joka ehdottomasti halusi tilaisuuden tullen maistaa ihmistä myös.
Tunna ja Riku ovat kannibalismia kokeilleet jo Madventuresin aikoina.
Ohjelmassa muisteltiin saksassa tapahtunutta tapausta jossa mies etsi käsiinsä toisen ihmisen jonka peniksen hän saisi syödä. Sellainen löytyi ja homma totetutettiin hyvässä yhteishengessä paitsi että tuo peniksen luovuttaja kuoli verenhukkaan.
Jos olen oikeassa niin yksi Rammsteinin kappaleista ja siihen tehty video kertoo tuosta tapauksesta.

Kirjastossa huomasin että Heron näyttämä rikossarja Justified on siellä kaikki kuusi kautta. Kunhan on taas aikaa katsella niin täytyy lainata. Puolet jaksoista on näkemättä minulta.

EVS talkshow maikkarilla pääsi otsikoihin. Cheyenne Järvisen lausunto siitä että missit siirtyvät nykyään turhiksi julkkiksiksi ja seurapiireihin ja alkuperäinen idea ei toteudu enää sai Sara Siepin raivostumaan ja naiset sanasotaan.
Iltasanomat kirjoitti myös että Andy McCoy oli tylyttänyt ja käskyttänyt Veitolaa joka oli mennyt sanattomaksi. Katsoin tuon tapaamisen niin ei siinä kukaan ollut sanaton ja Andykin oli ihan huumorimielellä liikenteessä ja kiitti lopulta rystyset yhteen tervehdyksellä Veitolaa hyvästä haastattelusta. Vähän samaan tapaan kuin jos showmielessä lätkäottelussa järjestetään tappelu.

Päättyneitä sarjoja on ollut kuukausi sitten alivaltiosihteeri radiossa. Sarja alkoi 1990 eli on selvästi vanhempi kuin vaikkapa uutisvuoto.
Sarja oli kyllä ollut tauolla vuoden verran ennen tuota jäähyväisjaksoa.
Viimeisessä jaksossa toinen virallinen palindromi oli klassisesta teemasta tosi isot tissit.
Myös ohjelman musiikkivalinnat oli valittu juhlajakson mukaisesti. AC/DC ja Neil Young soitettiin. Heidän musiikkiaan soitettiin jossain vaiheessa jokaisessa lähetyksessä. Tämä tapa kesti kai aika kauankin.
Viimeinen kappale oli Johnny Cashia ja siinä vihjailtiin että me tapaamme vielä joskus.
Vuodesta 1996 saakka on ilmestynyt joka vuosi kirja jossa on koosteena parhaita sketsejä. Tänä vuonna ei kai ole vielä uutta kirjaa tullut.

Puoli seitsemän meni kesätauolle ja palaa syksyllä viitenä päivänä viikossa. Viimeiset viikot Suski Lainetta tuurasi joku Inkeri joka olisi muuten ollut ihan hyvä juontaja mutta sillä oli ihme tarve hiplata mies kolleegaa jatkuvasti. Viimeisessä jaksossa se sanoi yrittävänsä välttää sitä(huonolla menestyksellä), ilmeisesti oli saanut yleisöpalautetta aiheesta.

-----

Urheilut ja muut osiot jää nyt väliin niin mennään tuonne keräilyn puolelle.

Kevään aikana säästyneitä rahoja on vielä jäljellä ja pitäisi vähän hillitä tahtia että riittäisi loppu vuoteen asti. Ihan mukavasti on löytynyt kaikenlaista mitä ei voi antaa mennä.
Lätkäkorteissa pääkohteeni Vesa Toskalaa ei ole viime vuosina löytynyt kuin 1-6kpl vuodessa uusia mutta nyt on jo kuusi uutta löytynyt tänä vuonna, näistä 4kpl nyt viikon sisällä.

Ostin myös 30euron lahjakortilla kirjakaupasta 1140sivuisen Paul Austerin uutuusjärkäleen. Sillä sai rahoille vastinetta.

C-kasetteja laitoin eri ryhmiin mitä uusia on tullut. Tässä ekana kotimaiset vanhemmat.Nykänen on 90-luvun puolelta mutta semmonen legenda että piti ostaa. Yleensä en 90-luvun kasetteja rahalla hanki paitsi ihan vuodelta 1990. Nykänen on Rautavaaran kanssa ainoa suomalainen joka on saanut kultaa sekä olympialaisista että levyteollisuudesta.
Kikka samaa sarjaa kohuartisteja vuodelta 1989. Platinaa myynyt eka albumi.
Röyhkä&narttu 6 kappaleen minialbumi 1988. Röyhkän kasetteja ei yleensä alle kympin saa niin ostin heti kun näin vitosella myynnissä. Tuo nimibiisi Paha maa on röyhkän oma suosikki tuotannostaan.
Samaan kuoreen ostin vielä Nurmion toisen albumin vuodelta 1980, jossa yhtyeenä viides kolonna niminen kokoonpano. Eka kappale Rion satamassa kai on tunnetuin noista.
Soundin vuonna 2005 tehdyssä top50 listassa tuo albumi oli sijalla 14 suomalaiset rockalbumit.
Nurmion ekalla albumillahan oli bandinä porukka joka vaihtoi myöhemmin nimekseen Agents.
Hassisen koneen legendaarinen eka albumi täältä tullaan venäjä. Levyllä on monta bändin klassikkokappaletta. vuosi on myös 1980.

mulla on nyt 112 esittäjältä C-kasetti. Puolet ulkolaisia. Vuoteen 1990 asti ja sitä vanhemmat on pääpainona ja vähän kiinnostavampi esittäjä pitäisi olla että siitä mitään maksan. Ilmaiseksi vastaan otetuillakin pitäisi olla jotain edes kohtalaista kuuluisuutta että kelpaa mukaan.

Jatkossa tulee ulkolainen raskasosasto ja kevyt osasto noita vanhempia mutta jotain muita aiheita kyllä ensin.

Varmaan nyt tulee viikon tauko ennen seuraavaa postausta joten näkemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti