maanantai 11. marraskuuta 2019

Jaksoinpas mennä töihin.


On tapana aina miettiä että mitä viikon aikana tekee ekaa kertaa tai vikaa kertaa.
Nyt kävin psykiatrisen hoitajani luona kai vikaa kertaa, kun ollaan 7 vuotta tapailtu.
Nenäpäivään laitoin ekan kerran rahaa kympin.
Paikka missä olen 7 vuotta käynyt muiden hullujen kanssa juttelemassa tavallaan sulkeutuu.
Tai se muuttuu eri tyyliseksi. Tarkemmin ei vielä tiedetä ihan että millaiseksi.
Iltaisin ei kaipaa mitään ohjattua toimintaa, mitä on kai luvassa, silloin mieluummin oltaisiin vain rauhassa tuttujen kesken.
Tuo on ainoa paikka missä nimenomaan saa iltaisin oleskella mielenterveysongelmaiset.
Kaikenlaista mielekästä puuhastelua on aiemmin päivällä tarjolla kyllä jos semmosta tahtoo.

Areenasta katsoin True detectiven kolmoskauden loppuun.
Juoni oli niin synkkä mutta loppuratkaisu tavallaan että siinä nyt vaan kävi vahingossa näin eikä mitään suurta salaliittoa ollutkaan.
Maikkarin uusi musavisa oli mahdollisimman tylsä eikä siihen oltu sisältöä kehitelty juuri mitään muuta kun että biisejä tulee ja niitä tiedetään.
Dplayta käytin ekaa kertaa kun katsoin fitnespäiväkirjoja.
Haluatko miljonäärissä oli helppo 60 000 kysymys mihin pelaaja ei uskaltanut vastata. Itse olisin tiennyt ilman vaihtoehtojakin.
Toisella pelaajalla oli aikaisemmissa kysymyksissä kolme semmosta mitä en olisi tiennyt mutta sitten 7000 ja 10 000 olisin tiennyt.
Viikon leffana mulla oli serkun luona vieraillessa cowboys&aliens. Arvatkaa kumpi voitti?

Armoton väsymys mikä on tullut kun uutta lääkettä asteittain ajan sisään, on viikonlopun aikana mennyt ohitse.
Jotenkin kyllä tuntuu että kun töitä on enää pari viikkoa jäljellä niin rasittuu valtavasti niistä töistä.
Enää ei tarvitse esittää reipasta työntekijää jolla on valoisat tulevaisuuden suunnitelmat.
Nyt kun pääsin kehumaan ettei väsytä enää niin viime yönä puristeli rintaa enkä saanut paljoa nukuttua. Menin töihin ja hoidin hommani, sanoin vain etten jaksa shakkia pelata mutta pelkkä seuranpitokin on sille asiakkaalle tärkeää, kiitteli moneen kertaa kun tulin seuraksi.
Sovittiin että menen jatkossa enimmäkseen iltapäiväksi töihin niin ehdin aamulla vielä nukkua jos ei yöllä saa unta.

Postin lakko alkaa ja keräilyostokset ei tule perille.
Mulla on pari viime viikolla ostettua kasettiakin joita saa sitten odotella.
Näyttelijöiden nimmareita ostin uudesta bondsarjasta 2 kpl ja vuoden vanhasta doctor who sarjasta myös kaksi.Kuvassa on muita viime aikojen kasetteja. Muutama hyvä jäi kuvasta niin ne voi laittaa seuraavaan kuvaan sitten joskus mukaan.
Uusi tuttavuus Magnum on oikein mukavaa rokkia briteistä. Kuuntelin sitä ekaa kertaa kun päätin tuon ostaa.
Tuossa kasetissa on alkupään tuotantoa kolmelta albumilta.
Kanadan myydyin raskaan hevin yhtye Annihilator. Sieltä suunnalta on kotoisin menestyneitä muusikoita muttei tuolta raskaammalta osastolta.
Vähän samaa trash musatyyliä on usasta Overkill.
Kuvassa myös ilmaiseksi työkamulta saadut freukkarit ja rainbow 80 luvulta. Molemmilta mulla oli muilta vuosikymmeniltä ennestään kasetteja.
Bad Religion kova punkyhtye. Kirkan ROCK on nimensä mukaisesti rokkia. Tuo on aina kovissa hinnoissa verrattuna iskelmäkasetteihin.
Sekalaisia kokoelmia en muuten kerää mutta tuon yhden jätän talteen kun siinä on mäkikotka Eddie Edwards kuvassa.
Damn Yankees on eräänlainen superkokoonpano, jonka laulajan oma kasetti minulla oli jo ennestään.
Pink Floydin voimahahmo Roger Watersin soolotuotannosta kasetti.
Tyttötrio Bananarama ja Toto. Kevyempää osastoa.

Viikon takaisissa katsojaluvuissa merkille pantavaa oli että puoli yhdeksän uutiset ei ollut kolmen katsotuimman uutisohjelman joukossa.
Edelle meni kuuden uutiset, alueuutiset ja urheiluruutu.
Viikonloppuna yleltä tulevaa murhadekkaria on katsottu poikkeuksellisen innokkaasti.
Uudemmassa tänään ilmestyneessä listassa oli muutama asia mitä panin merkille:
Lauantaina maikkarilta tuleva tylsä Huuma hävisi 220 000 katsojalla neloselta samaan aikaan tulevalle Haluatko miljonääriksi. Seuraavan tunnin aikana Tuttu juttu saa vähän enemmän katsojia kuin nelosen The Wall.
Kakkoselta tuleva villi kortti sai kaikkien aikojen parhaiden palojen koosteelleen enemmän katsojia mitä muistan koskaan olleen tavallisella jaksolla.
Itse en tuollaisia koosteita edes katso mutta näköjään joitakin on kiinnostanut.
Isänpäivä näkyi sunnuntaina että katsojia oli kaikilla ohjelmilla vähän. Big Brotherin finaali nyt jonkin verran kiinnosti enemmän kuin edelliset jaksot.
Subilta tulevaa salkkari spinoffia en tiedä mitä maikkari sille ajatteli menestystä mutta ei tunnu katsojia kiinnostavan paljoakaan tuo sekoilu rantabaari.
TV5 ei myöskään saanut suosiota uusille fitnestyttöjen jaksoilleen. Yleensä tuolla kanavalla aina ekat jaksot kotimaisissa tuotannoissa kiinnostaa ihmisiä vaikka sitten suosio laskisi.

Maikkari esitteli tammikuussa alkavan putouksen uudet henkilöt. Salminen jatkaa juontajana mutta viime kauden tyypeistä vain yksi lisäksi jatkaa. Pilvi Hämäläinen palaa takaisin vanhoista tutuista. Tökä Töyssy tulee myös villin kortin tyypeistä mukaan. Malla Malmivaara on näyttelijänä isoin tähti uusista naamoista,
Sarjan katoavasta suosiosta on puhuttu. Viime kausi sai vähemmän katsojia kuin mitä maajussille morsian saa nykysellään. Kun parhaimmillaan oli puoltoista miljoonaa ihmistä koko jakson ajan seuraamassa.

Kirjallisuuden finlandiaehdokkaat julkistettiin mutta kirjoitan kirjoista sitten myöhemmin. Mulla on nyt kolme kirjaa kesken samaan aikaan. Unia en ole nähnyt.

Urheilusta ei paljon kerrottavaa ole. Para mm-kisoista tulee Suomelle tuttuun tapaan mitaleja. Perjantaina on sitten se suuri ottelu mistä pitäisi jo varmistua EM kisapaikka jalkapallossa.

Musiikkia olen paljon livekeikkoja katsellut youtubesta. Niiden nauhoituksia. Nightwishin ex-solisti Olzon on julkaissut uuden albumin Liimatainen nimisen kitaristin kanssa. Ihan ok vaikka melko keskinkertaista tai tavanomaista.
Ozzy julkaisi yllättäen uuden kappaleen vaikka on kovasti eläkkeelle menossa. Ei hassumpi biisi.
Hyvinkäällä viime kesänä järjestetty metallifestivaali on ensi kesäkuussa Tampereella. Lippuja voi jo ostaa vaikka esiintyjiä on vasta kaksi tiedossa. Iron Maiden ja Nightwish.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti