maanantai 26. elokuuta 2019

Unia ja muuta viikon tapahtumaa.


Hellettä luvattu taas alkaneelle viikolle. Vähän on jotain ongelmiakin aina elämässä mutta kohtuullisen hyvin pyyhkii kuitenkin. Ei pääse kyllästymään kun jotain hoidettavia asioita löytyy.

Tässä unia taas:
Jaajon kanssa juttelin ja lopulta se kerto muille minun olevan sen ystävä.
Menin pukuhuoneeseen ja hullu mies selosti ajokortistaan.
Pelasin peliä missä lennettiin ja juttelin jossain myös miten kouluttaudun lentäjäksi.
Padasjoella koiria oli karannut ja näin niitä metsässä ja naapurin pihassa.
Räpläsin muniani yleisessä suihkussa kunnes huomasin että nainen seisoo ihan vieressä ja mietin että huomasko se. Nolotti.
Enostani näin jotain unta ja aivoleikkauksesta työnnettiin pyörätuolilla pois mut.

Urheilua:
Rallin suomalaistalli Toyota ajoi kolmoisvoittoon Saksan rallissa. Virolainen Tänak kasvatti johtoaan kuskien sarjassa.
Formuloiden puolella Bottaksen paikka mersulla on ilmeisesti saamassa jatkoa ensi kaudelle. Virallista tietoa asiasta ei vielä ole annettu.
Lahen oma pesisjoukkue Mailaveikot ei onnistunut tänä vuonna voittamaan lohkoaan kakkosdivarissa vaikka runkosarjan voittikin.
Kausi siis päättyi ilman nousua ykkösdivariin.
Naiset pelaa 30 vuoden tauon jälkeen lentopallon arvokisoissa. Ottelut ovat olleet mukavan tasaisia paitsi maailman ykkösjoukkue Serbiaa vastaan. Erien ratkaisuhetkillä vaan yleensä tulee tappio.
Finnkampenissa Suomi hävisi enemmän kuin mitä tilastojen mukaan olisi pitänyt hävitä että meni alakanttiin. Tyttöjen sarjassa Suomi jyräsi kylläkin taas.
Ruotsi teki kotikentällään miesten sarjassa kovia maailman huipputuloksia seipäässä, kiekossa ja jopa keihäässä. Suomen naiset juoksi kovalla eurooppalaisella tasolla pika-aidoissa.
E-sportissa eli videopeleissä kaksi suomalaista oli voittajajoukkueessa kaikkien aikojen rahakkaimmassa turnauksessa. Miljonäärejä tuli heistä.

Keräilytavaraa hankin viime viikolla koristähti Markkasen nimmarin tulokaskaudeltaan.
Bondtyttönäkin esiintynyt Charlie Sheenin exä oli uusi huippuostokseni näyttelijöiden nimmareihin. Denise Richards. Hän on tänä vuonna ollut Kauniissa ja rohkeissakin vahvasti mukana.
Toinen huippunimmari on kuvassa eli Jamie Foxx. Hän oli esim tuon Tarantinon länkkärin pääosassa. Kuvassa siis on leffasta kuva. Kortin saan vasta myöhemmin.
Ostin myös samasta 2019 vuoden korttisarjasta showpainilegenda Edgen ja yhden playboy/baywatch naikkosen nimmarit.
Kasetteja ostin kaksi mutta kun nykyään ei näemmä perjantaisin jaeta postia niin ei meinaa viikon ostokset saapua saman viikon sisällä.
Kolikkoja löytyi tällä kertaa ranskalainen vaihtorahoista.Telkkarissa alkaa huutokauppakeisari muttei juuri muuta minua kiinnostavaa. Elämäni biisikin loppui. Jaana Pelkonen valitsi raivobiisikseen Metallicaa minkä Irina veti hienosti.

Netissä kun tulee mainoksia semmosia mistä ihminen on kiinnostunut. Mutta mun osalta se ei oikein toimi kokonaan.
Olen katsellut joitakin naisten vaatemainoksia nättien mallien takia. Sporttiasuja, uimapukuja, legginssiä jne.
No, nyt niitä tulee mulle näkyviin kaikilla nettisivuilla. Ihan kiva mutta en kai mä niitä ole ostamassa että aika turhaa mainontaa sikäli.

Pelicansin kausikorttia olen saamassa ilmaiseksi mutta täytyy odottaa vielä että sen saan.
US Open alkaa tenniksessä. Ei tässä muuten paljon uutta sitten. Näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti