tiistai 17. tammikuuta 2017

Mannequin ja muuta mukavaa

Gaalat jatkuu tänään urheilugaalalla ja kelaaja Leo-Pekka on kaikkien suosikki.
Jos voitto menee sivu suun, alkaa samanlainen valitus kuin ruotsissa. Siellä 3 olympiamitalia voittanut naisuimari jäi äänestyksen kolmanneksi ja ratsastaja voitti. Kakkosena oli golffaaja.

Kuntoilusarjan ykkönen lienee Seppo Harjumaa niminen lenkkeilijä, joka on vuodesta 1993 käynyt joka päivä vähintään viiden kilometrin lenkillä.

Hyvin suomalaisilta sujuvat talvilajit saivat jatkoa viikonloppuna kun Kaisa otti kaksi ylivoimaista voittoa. Hiihtovauhdin lisäksi hän oli myös jäätävän tarkka ammunnassa, kerrankin. Ekat voitot tällä kaudella.
Hän päätti nyt ilmeisesti keskittyä tähän lajiin ja jättää maastohiihto väliin. Kotikisat houkutteli, jos olisi viestiin päässyt mukaan varmaa mitalia hakemaan.

Hyviä uutisia myös Bottakselle formuloissa. Tallipaikka mestaritiimi mersulle varmistui.

-------

Tammikuussa alkaa paljon uusia sarjoja. Maikkarin juhlavuoden kunniaksi ruutuun palaa tällä viikolla kokkisota ja putous. Vanha tuttu suomen kaunein koti kiinnosti viime viikolla myös katsojia kiitettävästi. Itse en juuri maikkarin ohjelmia seuraa. Joku viihteellinen tiedeohjelma Henkka Hyppösen vetämänä voisi kiinnostaa kunhan alkaa.

Maikkari tiedotti myös, että vanhat kunnon muumit on päivitetty nykyaikaan. Parempi kuva ja uudet ääninäyttelijät. Vanhat fanit varmaan olisi halunneet katsoa sitä vanhaa versiota mieluummin.
Aluksi näitä näytetään vain maksukanavan puolella.

Kakkosella Kaisan takaa-ajoa seurasi ilmeisesti talven ennätysyleisö urheilulähetysten osastolla. Siis tähän asti. Lätkän MM menee vielä ohi.
Myös venlagaalaa katsottiin paljon vaikka kakkoselta tulikin. Ali vitsailikin, että lähetystä ei voitu antaa harjunen+pöntinen kanavalle, kun niillä ei ole liikkuvaa kuvaa.

Ville Haapasalon uusi ohjelma on tylsin tähän astisista hänen ohjelmistaan. Muistuttaa seiskalehden tapaamisia julkkisten kanssa. Eilinen jakso Nykäsen kanssa oli vielä katsomisen arvoinen. Matti palasi ekaa kertaa Sarajevon olympia maisemiin

Taas yksi laihdutusohjelmakin alkaa neloselta. Juontaja sentään on tosi hottis Elina Kottinen.

Itse katsoin teemalta vanhoja musavidoita ja juttua niiden tekemisestä. Video killed the radio star niminen sarja, johon tuli 10 uutta jaksoa. Varsinkin zztop, depeche mode ja Billy Idol kiinnosti. Löytyy areenasta.

-----

Paikallisuutisia Lahdesta:
Nuolella ammuttu joutsen on saatu kuntoon ja vietiin asikkalaan minne puoliso oli lentänyt. Alkuperäisessä paikassa on nyt valvontakamera asennettuna. Paikallinen yrittäjä sai hyvin mainosarvoa, kun hommasi sen sinne. Vaikkei niitä joutsenia enää siellä olekaan.

Katsokaapas muuten tämmönen. Ravintola Cheri teki nykyään suositun tempauksen, jossa ihmiset jähmettyvät johonkin hassuun asentoon. Mannequin challenge.
Siinä oli kai noin sata ihmistä mukana ravintolan alueella.
video löytyy ravintolacheri.com sivulta aika pienellä kuvalla ja paremmin
youtubesta hakusanalla cheri lahti mannequin

-----

TOP Listoja pitkästä aikaa. Ainakin yksi lukijani näistä tykkää.

Jääkiekon maalilaulut

1. Tappara. Vaikka on ulkolainen kappale eikä liity lätkään mitenkään. On tämä kaikkein tunnetuin suomalainen maalilaulu ja paras. Jossain urheilutapahtumassa kun soitetaan tätä niin selostaja sanoo, että nyt soi tapparan maalilaulu.

2. TPS Hunajata. Tämä on kotimaisista kappaleista varmaan tunnetuin ja paras. Klassikko.

3. HPK Taas hassuttelee vastustajaa HPK. Ehkä jopa parempi kuin edellinen mutta ei niin klassikko.

4. Jokerit Rockyn musiikki joka toimii hyvin tässä tarkoituksessa. Nostattaa tunnelmaa. En tiedä onko enää käytössä KHL peleissä.

5. Paikallisella Pelicansilla on ilmeisesti Bryan Adamsia joka on ihan toimiva kappale.

Oma suosikkijoukkueeni Ilves soittaa popedan Costello Hautamäen tekemää biisiä josta en ole koskaan pitänyt.
Heillä on myös kannatuskappaleena Ilves murisee.

Kun viimeksi kävin Tampereella Hakametsässä matseissa kauan sitten. Ilveksen joukkueen luistellessa jäälle soi aina Van Halen kappale. Se toimi tosi hyvin ja lisäsi myös tuon kappaleen suosiota itselläni.

Toinen TOP
Pikku kakkonen täytti 40vuotta.
Joten heidän suosikkiohjelmansa tähän.

1. Karvakuonot
2. Nukkumatti
3. Pelle Hermanni
4. Barbapapa
5. Rölli
6. Kössi kenguru
7. Timo Taikuri
8. Silja Sillanpää


-----

Ihan vaan yksi huomio viime aikaisista uutisista.
En tajua mikä ihmeen ongelma ja haloo siinä on jos joku ruotsalainen helikopteri eksyy muutaman minuutin ajaksi suomen alueelle??
Rotsista tulee laivoja koko ajan puolillaan ruotsalaisia ja junalla tulee Pietarista venäläisiä. Oikein toivotetaan tervetulleeksi turisteja.
Mutta kun joku lentohärveli ei pysy rajojen oikealla puolella on se kuin kolmas maailmansota alkaisi.
Venäläiset nyt uhittelee noilla alueloukkauksilla. Testaa suomen puolustusta. Mutta oikeesti ketä haittaa joku pelastushelikopteri 10minuutin ajan suomen puolella meren yläpuolella.

Semmonen ilmoitus myös että olen ollut yli 3vuotta terveenä ilman flunssaa tai vatsatautia. Olen tavannut kyllä semmosenkin naisen joka ei ole koskaan ollut kuumeessa elämänsä aikana.
-----

Keräilykuvana star trekia.
DS9 sarjan eka kausi ja kuvassa näkyvä erikoisversio.
Paketti ei ole ihan täydellinen koska cdrom puuttuu.
Tuota sarjaa en ole enempää katsonutkaan kuin tuon kauden.
Enemmän kiinnostaa tähtilaiva enterprisen seikkailut.
Sarjan suosikkihahmoni nimmari minulla on. Hän esitti myös rehtoria Buffy sarjassa.

Eipä muuta kuin viikonloppuun taas rakkaat lukijani.
Lukijoiden viikottainen määrä on suunnilleen tiedossa mutta en ihan tarkkaan tiedä ketkä tätä lukevat säännöllisesti tai edes välillä.
Ainakin teidän tiedän lukeneen joskus:
Anu, Sonja, Hanna, Olli, Mikko, Harry, Timo, Eekku, Jarno, Teija, Jani, Monica?
Blogit.fi sivun kautta tulee muutama katselukerta viikossa. Jos blogit kiinnostaa, niin sieltä voi laittaa seurantaan suosikkinsa. Vaikka minut :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti